H La Meat Maison επικεντρώνεται στην αριστεία και την ποιότητα του κορυφαίου κρέατος
Αποκλειστική στροφή στη χονδρική πώληση για τη La Meat Maison.
Η La Meat Maison, κορυφαίος διανομέας προϊόντων υψηλής ποιότητας προϊόντων κρέατος, ανακοινώνει μια στρατηγική αναδιάρθρωση με στόχο να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη χονδρική πώληση. Αυτή η μεταμόρφωση θα επιτρέψει στην La Meat Maison να εστιάσει στην άριστη εξυπηρέτηση των συνεργατών της σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Μέση Ανατολή και την Ελλάδα.
Διεύρυνση Οριζόντων με Premium Προσφορές
Η La Meat Maison συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη στη διανομή κρέατος με ένα ισχυρό και ευρύ χαρτοφυλάκιο. Η ιδιωτική παραγωγή Wagyu, γνωστή ως Ultimus X και Ultimus Pure, από την Αυστραλία, αντιπροσωπεύει την κορυφή της ποιότητας και της γεύσης στο βόειο κρέας. Αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα, σε συνδυασμό με τις απευθείας εισαγωγές από την Ιαπωνία - συμπεριλαμβανομένου του διάσημου Akune Gold - τοποθετούν την La Meat Maison στην αιχμή του κλάδου.
© Δημήτρης ΣκιγκόπουλοςΩς αποκλειστικός αντιπρόσωπος του διακεκριμένου Stone Axe Wagyu από την Αυστραλία και του Artik Beef, ενός Black Angus από την Αργεντινή, καθώς και ως ένας από τους αντιπροσώπους του διάσημου Αμερικανικού Black Angus, Creekstone στην Ελλάδα, η La Meat Maison είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει στους πελάτες της μόνο τα υψηλότερης ποιότητας κρέατα, συμπεριλαμβανομένης και μιας ευρείας γκάμας προϊόντων βοδινού, αρνιού, χοιρινού, Ιβηρικού και μοσχαρίσιου κρέατος, εξασφαλίζοντας έτσι μια ολοκληρωμένη επιλογή για όλες τις ανάγκες πελατών χονδρικής.
Δέσμευση στην Αριστεία και στις Προσαρμοσμένες Υπηρεσίες
Αντιλαμβανόμενη πως κάθε πελάτης έχει μοναδικές απαιτήσεις, η ομάδα της La Meat Maison είναι αφοσιωμένη στην παροχή προσαρμοσμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των εκάστοτε πελατών της, είτε πρόκειται για γιοτ και ξενοδοχεία, είτε για εστιατόρια, εταιρείες catering και ιδιωτικούς σεφ, διασφαλίζοντας παράλληλα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η ικανότητα της La Meat Maison να προμηθεύει και να διανέμει απευθείας προϊόντα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει ότι οι συνεργάτες της μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες στους καλεσμένους τους. Αυτή η πελατοκεντρική προσέγγιση βρίσκεται στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της La Meat Maison, εξασφαλίζοντας ικανοποίηση και προάγοντας τις μακροχρόνιες συνεργασίες.
Η La Meat Maison παραμένει αφοσιωμένη στην αριστεία, την ποιότητα και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση καθώς ξεκινά αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο και προσβλέπει στο να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με τα καλύτερα προϊόντα premium κρέατος.
Info
Ηφαίστου 54, Κορωπί, Αθήνα, Τηλ. +30 216 0011200
sales@lameatmaison.com - info@lameatmaison.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Στη Βουλιαγμένη, για ένα φίνο ιταλικό εστιατόριο
Το 'GiO' γυρνά στο χειμερινό του "σπίτι" και ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin σεφ Παναγιώτης Γιακαλής... κάνει τα δικά του.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςChic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza
Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.
10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά
Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές
Γραφει Τιμος ΣαλαμεςΈνα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα
Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.
Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'
Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.
Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια
Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.
Γραφει Νικη Κοντομηνα