
H La Meat Maison επικεντρώνεται στην αριστεία και την ποιότητα του κορυφαίου κρέατος
Αποκλειστική στροφή στη χονδρική πώληση για τη La Meat Maison.

Η La Meat Maison, κορυφαίος διανομέας προϊόντων υψηλής ποιότητας προϊόντων κρέατος, ανακοινώνει μια στρατηγική αναδιάρθρωση με στόχο να επικεντρωθεί αποκλειστικά στη χονδρική πώληση. Αυτή η μεταμόρφωση θα επιτρέψει στην La Meat Maison να εστιάσει στην άριστη εξυπηρέτηση των συνεργατών της σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, τη Μέση Ανατολή και την Ελλάδα.
Διεύρυνση Οριζόντων με Premium Προσφορές
Η La Meat Maison συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη στη διανομή κρέατος με ένα ισχυρό και ευρύ χαρτοφυλάκιο. Η ιδιωτική παραγωγή Wagyu, γνωστή ως Ultimus X και Ultimus Pure, από την Αυστραλία, αντιπροσωπεύει την κορυφή της ποιότητας και της γεύσης στο βόειο κρέας. Αυτά τα εξαιρετικά προϊόντα, σε συνδυασμό με τις απευθείας εισαγωγές από την Ιαπωνία - συμπεριλαμβανομένου του διάσημου Akune Gold - τοποθετούν την La Meat Maison στην αιχμή του κλάδου.

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του διακεκριμένου Stone Axe Wagyu από την Αυστραλία και του Artik Beef, ενός Black Angus από την Αργεντινή, καθώς και ως ένας από τους αντιπροσώπους του διάσημου Αμερικανικού Black Angus, Creekstone στην Ελλάδα, η La Meat Maison είναι αφοσιωμένη στο να προσφέρει στους πελάτες της μόνο τα υψηλότερης ποιότητας κρέατα, συμπεριλαμβανομένης και μιας ευρείας γκάμας προϊόντων βοδινού, αρνιού, χοιρινού, Ιβηρικού και μοσχαρίσιου κρέατος, εξασφαλίζοντας έτσι μια ολοκληρωμένη επιλογή για όλες τις ανάγκες πελατών χονδρικής.
Δέσμευση στην Αριστεία και στις Προσαρμοσμένες Υπηρεσίες
Αντιλαμβανόμενη πως κάθε πελάτης έχει μοναδικές απαιτήσεις, η ομάδα της La Meat Maison είναι αφοσιωμένη στην παροχή προσαρμοσμένων λύσεων που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες ανάγκες των εκάστοτε πελατών της, είτε πρόκειται για γιοτ και ξενοδοχεία, είτε για εστιατόρια, εταιρείες catering και ιδιωτικούς σεφ, διασφαλίζοντας παράλληλα τις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η ικανότητα της La Meat Maison να προμηθεύει και να διανέμει απευθείας προϊόντα υψηλής ποιότητας εξασφαλίζει ότι οι συνεργάτες της μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικές γαστρονομικές εμπειρίες στους καλεσμένους τους. Αυτή η πελατοκεντρική προσέγγιση βρίσκεται στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της La Meat Maison, εξασφαλίζοντας ικανοποίηση και προάγοντας τις μακροχρόνιες συνεργασίες.
Η La Meat Maison παραμένει αφοσιωμένη στην αριστεία, την ποιότητα και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση καθώς ξεκινά αυτό το συναρπαστικό νέο κεφάλαιο και προσβλέπει στο να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους πελάτες της με τα καλύτερα προϊόντα premium κρέατος.
Info
Ηφαίστου 54, Κορωπί, Αθήνα, Τηλ. +30 216 0011200
sales@lameatmaison.com - info@lameatmaison.com
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα