Όλοι τρώνε με μανία αυτό το burger με καβούρι

Ονομάζεται Lucho's Crab Burger, είναι λαχταριστό και γι᾽ αυτό κάνει 'χαμό'...

Το Shake Shack, η γνωστή αμερικανική αλυσίδα ταχυφαγείων, συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο σεφ, Lucho Martínez, για τη δημιουργία ενός limited edition μενού που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι. Αυτή η συναρπαστική συνεργασία εισάγει ένα burger με καβούρι και ένα shake mamey tiramisu, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία για τους λάτρεις του φαγητού.

Ιδανικό μενού για το καλοκαίρι

Ο Lucho Martínez, που κατάγεται από το Coatzacoalcos της Veracruz, έχει επηρεάσει σημαντικά τη γαστρονομική σκηνή του Μεξικού. Με μια παιδική ηλικία που πέρασε ανάμεσα στη Βερακρούς και το Νάσβιλ του Τενεσί, ο Lucho επέστρεψε στο Μεξικό στα δεκατέσσερα του χρόνια και έκτοτε έχει βυθιστεί στον κόσμο της γαστρονομίας.

Σήμερα, είναι ο σεφ και ιδρυτής πολλών αναγνωρισμένων εστιατορίων, όπως το Em, το οποίο πρόσφατα κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin, το Martínez, το Ultramarinos και το Café Tormenta. Το ταλέντο του να μετατρέπει τα συμβατικά υλικά σε αξέχαστα πιάτα αναδεικνύεται σε αυτή τη συνεργασία με το Shake Shack.

Το κοινό πάθος για καινοτομία και ποιότητα μεταξύ του Shake Shack και του Lucho Martínez οδήγησε σε δύο μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες: το Lucho's Crab Burger και Tiramisu Mamey Shake.

Το Lucho's Crab Burger διαθέτει τραγανό καβούρι με μαλακό κέλυφος, εμποτισμένο με λάδι τσίλι, σε συνδυασμό με πατατοσαλάτα και πίκλες, και σερβίρεται σε ψωμάκι πατάτας. Αυτό το burger συνδυάζει τις χαρακτηριστικές γεύσεις του Shake Shack με την εμπειρία του Chef Lucho στα θαλασσινά για μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία.

Όλοι τρώνε με μανία αυτό το burger με καβούριEsquire LAT

To Tiramisu Mamey Shake είναι εμπνευσμένο από τις φρέσκες, εποχιακές γεύσεις. Αυτό το μιλκσέικ συνδυάζει φρέσκο mamey (καρπός ενός δέντρου που προέρχεται από το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική) με παγωμένη κρέμα τιραμισού, που ολοκληρώνεται με σαντιγί και σκόνη mamey. Αυτό το επιδόρπιο, εμπνευσμένο από το εμβληματικό τιραμισού της Em, αποτελεί το τέλειο φινάλε αυτού του εξαιρετικού μενού.

MenuEsquire LAT

Για φιλανθρωπικό σκοπό

Πέρα από τις γαστρονομικές απολαύσεις, το Shake Shack και ο σεφ Lucho Martínez μοιράζονται βασικές αξίες, όπως η ομαδική εργασία, η προτίμηση στα τοπικά υλικά και η φροντίδα της κοινότητας. Σύμφωνα με αυτές τις αρχές, το 100% των εσόδων από αυτό το μενού θα διατεθεί στο Dibujando Un Mañana, έναν οργανισμό αφιερωμένο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ευάλωτων παιδιών, εφήβων και νέων. Η ένωση αυτή ενισχύει τα ιδρύματα που εξυπηρετούν αυτές τις ομάδες, καθιστώντας τα πιο αποτελεσματικά και βιώσιμα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Πώς μπορεί να σε ξεγελάσει ένα εστιατόριο ώστε να δώσεις περισσότερα χρήματα

Πίσω από κάθε μενού σε ένα εστιατόριο κρύβεται στρατηγική. Από τις τιμές χωρίς σύμβολα μέχρι τα "παραμυθένια" ονόματα πιάτων, μάθε πώς σε κάνουν να ξοδεύεις περισσότερα χωρίς να το καταλάβεις.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Όλα τα οφέλη των κόκκινων φρούτων που δεν πρέπει να αγνοείς

Τα κόκκινα φρούτα κερδίζουν συνεχώς έδαφος στη διατροφή. Μάθε γιατί θεωρούνται πολύτιμα για τον οργανισμό και ποια οφέλη προσφέρουν πέρα από τη γεύση τους.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Αυτό το φρούτο ρίχνει την πίεση και βοηθά στον ύπνο

Αν κοιμάσαι δύσκολα, νιώθεις καταπονημένος μετά την προπόνηση ή έχεις θέμα με την πίεση, τότε ίσως πρέπει να στραφείς σε ένα καλοκαιρινό φρούτο που κάνει παραπάνω απ’ όσα νομίζεις.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Πίτσα: Πού ακριβώς χρησιμεύει αυτό το πλαστικό στο κέντρο;

Ένα μικρό, σχεδόν αόρατο αντικείμενο βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πίτσας. Δεν είναι διακοσμητικό. Έχει λόγο ύπαρξης και η ιστορία του ξεκινά από το 1985.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Αυτή η ταβέρνα θα μείνει ανοιχτή όλο τον Αύγουστο στην Αθήνα

Σε περίπτωση που δεν έχεις σκοπό να φύγεις από το κλεινόν άστυ και υπάρχει στο μυαλό σου το ερώτημα "πού τρώμε τον Αύγουστο στην Αθήνα;", ορίστε μια ωραία απάντηση. Η αυλή της θα λειτουργεί όλες τις μέρες εκτός από τις 14/08.

Αυτό ψηφίστηκε ως το νοστιμότερο κρέας στον κόσμο-πού το βρίσκεις

"Καλό κρέας" μπορεί να είναι και το αρνάκι γάλακτος από το χωριό σου, δεν αμφιβάλλουμε. Όμως, ένα premium steak από την άλλη άκρη του κόσμου σάρωσε τα βραβεία για δεύτερη χρονιά στο World Steak Challenge και περισσότερα διαβάζεις εντός.

Γραφει Νικη Κοντομηνα