Όλοι τρώνε με μανία αυτό το burger με καβούρι

Ονομάζεται Lucho's Crab Burger, είναι λαχταριστό και γι᾽ αυτό κάνει 'χαμό'...

Το Shake Shack, η γνωστή αμερικανική αλυσίδα ταχυφαγείων, συνεργάστηκε με τον καταξιωμένο σεφ, Lucho Martínez, για τη δημιουργία ενός limited edition μενού που είναι ιδανικό για το καλοκαίρι. Αυτή η συναρπαστική συνεργασία εισάγει ένα burger με καβούρι και ένα shake mamey tiramisu, προσφέροντας μια μοναδική γευστική εμπειρία για τους λάτρεις του φαγητού.

Ιδανικό μενού για το καλοκαίρι

Ο Lucho Martínez, που κατάγεται από το Coatzacoalcos της Veracruz, έχει επηρεάσει σημαντικά τη γαστρονομική σκηνή του Μεξικού. Με μια παιδική ηλικία που πέρασε ανάμεσα στη Βερακρούς και το Νάσβιλ του Τενεσί, ο Lucho επέστρεψε στο Μεξικό στα δεκατέσσερα του χρόνια και έκτοτε έχει βυθιστεί στον κόσμο της γαστρονομίας.

Σήμερα, είναι ο σεφ και ιδρυτής πολλών αναγνωρισμένων εστιατορίων, όπως το Em, το οποίο πρόσφατα κέρδισε το πρώτο του αστέρι Michelin, το Martínez, το Ultramarinos και το Café Tormenta. Το ταλέντο του να μετατρέπει τα συμβατικά υλικά σε αξέχαστα πιάτα αναδεικνύεται σε αυτή τη συνεργασία με το Shake Shack.

Το κοινό πάθος για καινοτομία και ποιότητα μεταξύ του Shake Shack και του Lucho Martínez οδήγησε σε δύο μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες: το Lucho's Crab Burger και Tiramisu Mamey Shake.

Το Lucho's Crab Burger διαθέτει τραγανό καβούρι με μαλακό κέλυφος, εμποτισμένο με λάδι τσίλι, σε συνδυασμό με πατατοσαλάτα και πίκλες, και σερβίρεται σε ψωμάκι πατάτας. Αυτό το burger συνδυάζει τις χαρακτηριστικές γεύσεις του Shake Shack με την εμπειρία του Chef Lucho στα θαλασσινά για μια απαράμιλλη γαστρονομική εμπειρία.

Όλοι τρώνε με μανία αυτό το burger με καβούριEsquire LAT

To Tiramisu Mamey Shake είναι εμπνευσμένο από τις φρέσκες, εποχιακές γεύσεις. Αυτό το μιλκσέικ συνδυάζει φρέσκο mamey (καρπός ενός δέντρου που προέρχεται από το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική) με παγωμένη κρέμα τιραμισού, που ολοκληρώνεται με σαντιγί και σκόνη mamey. Αυτό το επιδόρπιο, εμπνευσμένο από το εμβληματικό τιραμισού της Em, αποτελεί το τέλειο φινάλε αυτού του εξαιρετικού μενού.

MenuEsquire LAT

Για φιλανθρωπικό σκοπό

Πέρα από τις γαστρονομικές απολαύσεις, το Shake Shack και ο σεφ Lucho Martínez μοιράζονται βασικές αξίες, όπως η ομαδική εργασία, η προτίμηση στα τοπικά υλικά και η φροντίδα της κοινότητας. Σύμφωνα με αυτές τις αρχές, το 100% των εσόδων από αυτό το μενού θα διατεθεί στο Dibujando Un Mañana, έναν οργανισμό αφιερωμένο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ευάλωτων παιδιών, εφήβων και νέων. Η ένωση αυτή ενισχύει τα ιδρύματα που εξυπηρετούν αυτές τις ομάδες, καθιστώντας τα πιο αποτελεσματικά και βιώσιμα.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Chic Christmas | Απολαυστικά Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με την υπογραφή του NJV Athens Plaza

Φροντίζοντας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια, το ιστορικό ξενοδοχείο στην πλατεία Συντάγματος δημιουργεί και φέτος ξεχωριστά dinners και lunches για τις ημέρες των γιορτών, προσφέροντας τους τη γεύση που τους αξίζει.

10 υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που νομίζαμε ότι είναι υγιεινά

Ένας πρακτικός οδηγός για τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα που συναντάμε καθημερινά στα ράφια, πώς "κρύβονται" πίσω από υγιεινή εικόνα και τι πρέπει να γνωρίζεις για πιο ενημερωμένες διατροφικές επιλογές

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Ένα από τα καλύτερα εστιατόρια της Σαντορίνης σερβίρει στη Γλυφάδα

Tην Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου, το Σymposio at Ark υποδέχεται το εστιατόριο Kaliya της Σαντορίνης για ένα ξεχωριστό δείπνο, στις πολυτελείς αίθουσες του κοσμοπολίτικου Ark της Γλυφάδας.

Νόστιμη απόδραση στη Ρόδο μέσω Γλυφάδας, με το εξαιρετικό 'Hellas'

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης και η Ειρήνη Γεωργουδιού έφεραν γεύσεις και αρώματα από το βραβευμένο εστιατορίο τους "Hellas" της Ρόδου στη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα του Ark, δημιουργώντας μια γευστική απόδραση στα Δωδεκάνησα.

Η πιο ζουμερή μπριζόλα στο τηγάνι: Tips για να γίνει τέλεια

Ανακάλυψε βήμα προς βήμα πώς να φτιάξεις ζουμερό, καλοψημένο steak στο τηγάνι. Συμβουλές για κομμάτια, seasoning, ψήσιμο, θερμοκρασίες και μυστικά επαγγελματικού searing στο σπίτι.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Από τους Πεύκους της Ρόδου στην Αθηναϊκή Ριβιέρα: Ένα εστιατόριο-διαμάντι σερβίρει για ένα βράδυ στη Γλυφάδα

Τιμημένο με την υψηλή διάκριση Top Noch από τους Χρυσούς Σκούφους του αθηνοράματος, καταφθάνει στο Ark και την Αθηναϊκή Ριβιέρα, στις 21 Νοεμβρίου.