Το burger με κροκέτα είναι η νέα άφιξη στο junk food

Δύο γαστρονομικά διαμάντια, στην ίδια συσκευασία.

Burger; Καλό. Κροκέτα; Καλή. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι άνθρωποι της αλυσίδας εστιατορίων  Maye's Bistró στην Μαδρίτη και δημιούργησαν ένα masterpiece για κάθε foodie με ροπή προς το ποιοτικό junk εκεί έξω.

Δύο λιχουδιές, σε μία. Το croquette-burger είναι γεγονός και περιμένει επίδοξους μύστες του τραπεζιού να το δοκιμάσουν. 

Την ύπαρξή του έκανε γνωστή το blog La gulateca.

Όπως αναφέρεται, το εν λόγω έδεσμα, θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο στα μενού των εστιατορίων της αλυσίδας και το όνομά του θα είναι Rocío Jurado.

Ανάμεσα στα δύο ψωμάκια, θα υπάρχει μπιφτέκι, μαρούλι, καραμελωμένα κρεμμύδια, μείγμα τυριών και φυσικά, κροκέτες. 

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;

Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).

Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι

Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.

Ο Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα

Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;

Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Αυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο

Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.

Γραφει Νικη Κοντομηνα