Το burger με κροκέτα είναι η νέα άφιξη στο junk food

Δύο γαστρονομικά διαμάντια, στην ίδια συσκευασία.

Burger; Καλό. Κροκέτα; Καλή. Αυτό φαίνεται ότι σκέφτηκαν οι άνθρωποι της αλυσίδας εστιατορίων  Maye's Bistró στην Μαδρίτη και δημιούργησαν ένα masterpiece για κάθε foodie με ροπή προς το ποιοτικό junk εκεί έξω.

Δύο λιχουδιές, σε μία. Το croquette-burger είναι γεγονός και περιμένει επίδοξους μύστες του τραπεζιού να το δοκιμάσουν. 

Την ύπαρξή του έκανε γνωστή το blog La gulateca.

Όπως αναφέρεται, το εν λόγω έδεσμα, θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο στα μενού των εστιατορίων της αλυσίδας και το όνομά του θα είναι Rocío Jurado.

Ανάμεσα στα δύο ψωμάκια, θα υπάρχει μπιφτέκι, μαρούλι, καραμελωμένα κρεμμύδια, μείγμα τυριών και φυσικά, κροκέτες. 

Από: Esquire ES

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας