St. Louis-style χοιρινά παϊδάκια, η συνταγή

Ένα δώρο για κάθε μπάρμπεκιου από τη γαστρονομική παράδοση του αμερικανικού νότου.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 16 Ιουνίου 2020

Αν για κάτι πρέπει να ευχαριστούμε γαστριμαργικά τους Αμερικανούς δεν είναι το χάμπουργκερ, αλλά επειδή ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη στο BBQ. Ο κάθε λαός από αυτούς που συνθέτουν τον πληθυσμό των ΗΠΑ, πρόσθεσε και τη δική του πινελιά, τόσο στα είδη κρέατος που ψήνονται, όσο και στα αρωματικά και τα μείγματα μπαχαρικών που χρησιμοποιούνται. 

Ακολουθεί μία επική συνταγή για χοιρινή παϊδάκια από τον αμερικανικό νότο, που όσο να 'ναι χρειάζεται μια μικρή εμπειρία αν αποφασίσεις να την αποτολμήσεις μόνος σου.

Η συνέχεια στο tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Τα απόλυτα μεξικάνικα κεφτεδάκια με πιπεριές jalapenos

Όσο πιο καυτερά, τόσο πιο νόστιμα.

Spaghetti alle vongole, η συνταγή

Πώς θα φτιάξεις την απόλυτη ιταλική μακαρονάδα με αχιβάδες.