Spaghetti alle vongole, η συνταγή

Πώς θα φτιάξεις την απόλυτη ιταλική μακαρονάδα με αχιβάδες.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 17 Ιουνίου 2020

Το spaghetti alle vongole ή -ελληνιστί- η μακαρονάδα με αχιβάδες είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά ιταλικά πιάτα που υπάρχουν. Και αντιλαμβάνεσαι τι ακριβώς σημαίνει αυτό όταν μιλάμε για μία τόσο περίφημη κουζίνα, το βάθος της οποίας μοιάζει να εκτείνεται προς το άπειρο. 

Η pasta με τα συγκεκριμένα θαλασσινά ίσως και να κερδίζει στα σημεία όλες τις υπόλοιπες της κατηγορίας της, αρκεί να επιλεχθούν τα υψηλότερης ποιότητας υλικά για την παρασκευή της.

Η συνέχεια στο tasty-guide.gr.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

St. Louis-style χοιρινά παϊδάκια, η συνταγή

Ένα δώρο για κάθε μπάρμπεκιου από τη γαστρονομική παράδοση του αμερικανικού νότου.

Όχι μόνο πίτσα, αλλά και σπαγγέτι Margherita

Η συνταγή για μία διαφορετική όσο και νόστιμη μακαρονάδα.