Aλμυρό cheesecake με γεύση σπανακόπιτα, ένα μικρό έπος

Μία συνταγή για ψαγμένους foodies.

Cottage cheese, κατίκι, ανθότυρο, τυρί κρέμα. Όποια κι αν είναι η υφή και το στυλ τυριού που προτιμάς, υπάρχει πάντοτε ο καταλληλότερος τρόπος για να το αναδείξεις, να πειραματιστείς και ασφαλώς να το απολαύσεις. 

Αν επιθυμείς να παίξεις λίγο διαφορετικά με μία συνταγή που ισορροπεί ανάμεσα στη ζαχαροπλαστική, την παράδοση και την κουζίνα του σήμερα, φτιάξε αυτό το απίθανο αλμυρό cheesecake με γεύση σπανακόπιτα.

Είναι πολύ πιο απλό από όσο πιθανότατα φανταζόσουν.

Η συνέχεια στο tasty-guide.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας