Dumplings με μοσχαρίσιο κιμά. Γιατί όχι;

Δεν χρειάζεται να είσαι ο Έλληνας MasterChef για να φτιάξεις στο σπίτι dumplings με μοσχαρίσιο κιμά στον ατμό.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 27 Ιουνίου 2020

Οι μικρές μπάλες ζύμης που έχουν ως βάση το αλεύρι ή την πατάτα και γέμιση συνήθως γαρίδα (xia jiao, 蝦餃), λάχανο και κρέας (guotie, 鍋貼), χοιρινό και γαρίδες (shaomai, 烧卖) αποτελούν ένα από τα παραδοσιακά φαγητά που δεν λείπουν από τα κινέζικα εστιατόρια και γενικότερα τα spots που υπηρετούν ασιατικές κουζίνες. 

Μπορείς να τα φτιάξεις και στο σπίτι, με μία εύκολη συνταγή με μοσχαρίσιο κιμά.

Η συνέχεια στο tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Φαγητό

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η απόλυτη γαριδομακαρονάδα

Η συνταγή για την πιο εύκολη καλοκαιρινή μακαρονάδα με γαρίδες.