Γιαουρτλού κεμπάπ, η συνταγή

Μία πρόταση για θαρραλέους foodies τη συγκεκριμένη εποχή.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 30 Ιουνίου 2020

Με καταγωγή, φυσικά, από τη Μέση Ανατολή, το γιαουρτλού κεμπάπ αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά φαγητά της κουζίνας που "πατά" πάνω στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή.

Τα μακρόστενα μπιφτέκια από μοσχαρίσιο και αρνίσιο κιμά, που συνοδεύονται από σάλτσα γιαουρτιού δύσκολα αφήνουν κάποιον ασυγκίνητο, αν και δεν μιλάμε και για το ελαφρύτερο φαγητό που υπάρχει. 

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Φαγητό

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Η απόλυτη γαριδομακαρονάδα

Η συνταγή για την πιο εύκολη καλοκαιρινή μακαρονάδα με γαρίδες.

Το καρπούζι στη σχάρα αξίζει μία ευκαιρία

Tο πιο καλοκαιρινό φρούτο μπορεί να αποκτήσει καπνιστή και γλυκιά γεύση, που θυμίζει φιλέτο γάλακτος.