Το πιάτο που αναβαθμίζει κάθε brunch

Η Κυριακή σου μόλις έγινε νοστιμότερη.

To brunch, δηλαδή το -συνήθως κυριακάτικο- γεύμα που αντικαθιστά το πρωινό και το μεσημεριανό στον ενδιάμεσο χρόνο έχει μπει καλά στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και η αλήθεια είναι πως είμαστε ok με αυτό. Το περίφημο "δεκατιανό" μπορεί κάλλιστα να εξελιχθεί και σε μία λατρεμένη συνήθεια και εντός των ορίων του σπιτιού σου, με συνταγές όπως η παρακάτω.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας