Ομελέτα, όπως κρέπα

Η συνταγή για την πιο νόστιμη σκεπαστή ομελέτα.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 17 Αυγούστου 2020

Λένε ότι το πρωί πρέπει να ξεκινάς την ημέρα σου λαμβάνοντας επαρκή ποσότητα πρωτεΐνης, ώστε να ανακτήσεις δυνάμεις και να διατηρήσεις για ώρες σε υψηλά επίπεδα τα σημεία κορεσμού του οργανισμού σου. Ποια είναι η καλύτερη και πιο θρεπτική πηγή πρωτεΐνης; Τα αυγά.

Αντί να τα δοκιμάσεις με τον κλασικό βραστό ή τηγανιτό τρόπο, προτείνουμε να φτιάξεις μία σκεπαστή ομελέτα - ναι στην εμφάνιση είναι ίδια με την κρέπα.

Η συνέχεια στο Tasty-Guide.gr.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Μία ιδιαίτερη συνταγή για ψάρι από τον σεφ του Nikkei

Φιλέτο χριστόψαρο με umeboshi, ikura, μανιτάρια shiitake και fried noodles από τον Σπύρο Μαυροειδή.

Πανεύκολα spring rolls με γαρίδες

Το πιο δημοφιλές finger food της ασιατικής κουζίνα από τα χεράκια σου.