Η συνταγή για πατάτες σαν τηγανητές, αλλά στο φούρνο

Δύσκολα μπορεί να αντισταθεί κάποιος.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 28 Αυγούστου 2020

Ποιος -και για ποιο λόγο αλήθεια;-  μπορεί να πει όχι σε μία μερίδα καλοτηγανισμένες πατάτες; Οι λόγοι είναι μάλλον προφανείς: Το χρυσαφένιο χρώμα, η υφή και κυρίως η γεύση τους τις καθιστούν καθολικά αναγνωρισμένες στον κόσμο του φαγητού. Όταν δε, πλαισιώνονται με κάποια σάλτσα, το τελικό αποτέλεσμα δέχεται σημαντικό upgrade. 

Αν πάλι θέλεις να αποφύγεις το τηγάνισμα αλλά επιθυμείς να διατηρήσεις την αίσθηση και τη γεύση, λύσεις υπάρχουν.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

 

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Εστιατόρια

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Το burger με μοσχαρίσιο κιμά είναι κλασική αξία

Το ποιοτικό μπιφτέκι θα κάνει πάντοτε τη διαφορά. Όπως και η συνταγή που σου προτείνουμε.

Εύκολα churros για καλύτερες μέρες

Κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί.