Σαλάτα με ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα

Μάλλον η απόλυτη αναβάθμιση για κάθε πρασινάδα.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ξέρεις ποιο είναι το κακό με μία οποιαδήποτε σαλάτα; Δεν παύει ποτέ να είναι σαλάτα. Κι όταν μιλάμε για συνθήκες φυσιολογικής αντρικής πείνας, καμία από αυτές δεν μπορεί να μπει στη συζήτηση -και πολύ περισσότερο στο τραπέζι- με αξιώσεις. Ευτυχώς υπάρχουν πάντοτε λύσεις. Μία από αυτές είναι να την πλαισιώσεις με μία ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα. Και πάλι σαλάτα θα είναι. Αλλά με μπριζόλα.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι κανόνες του dim sum

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ξεχωριστή γαστρονομική τελευτουργία.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί το wagyu είναι τόσο ακριβό

Τρυφερό, χυμώδες, απολαυστικό και πανάκριβο. Όλα όμως εξηγούνται για το δημοφιλές κρέας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Για brunch, στο μέρος που δημιούργησε την τάση στην Αθήνα

Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, το brunch σερβίρεται και πάλι στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Drakoulis Dry & Raw, κορυφαίο κρέας (και) στην Κηφισιά

Ο Στράτος Δρακούλης βάζει την υπογραφή του στη νέα καρνιβορική πρόταση των ΒΠ.

Γραφει Μπαμπης Δουκας