Σαλάτα με ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα

Μάλλον η απόλυτη αναβάθμιση για κάθε πρασινάδα.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 29 Σεπτεμβρίου 2020

Ξέρεις ποιο είναι το κακό με μία οποιαδήποτε σαλάτα; Δεν παύει ποτέ να είναι σαλάτα. Κι όταν μιλάμε για συνθήκες φυσιολογικής αντρικής πείνας, καμία από αυτές δεν μπορεί να μπει στη συζήτηση -και πολύ περισσότερο στο τραπέζι- με αξιώσεις. Ευτυχώς υπάρχουν πάντοτε λύσεις. Μία από αυτές είναι να την πλαισιώσεις με μία ζουμερή μοσχαρίσια μπριζόλα. Και πάλι σαλάτα θα είναι. Αλλά με μπριζόλα.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας