Ένα διαφορετικό cinnamon roll

Μία έξυπνα νόστιμη συνταγή για ρολάκια κανέλας με γέμιση μήλου.

Δύσκολα μπορεί κάποιος να αντισταθεί σε ένα αφράτο cinnamon roll. Το εν λόγω γλύκισμα έχει τις καταβολές του πίσω στα χρόνια της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, όταν πρωτοήρθε η κανέλα στην Ευρώπη από την Ασία. Αρκετούς αιώνες αργότερα, ήταν οι Σκανδιναβοί εκείνοι που αποφάσισαν να την εντάξουν στα γλυκά τους, παρουσιάζοντας το kanelbulle, δηλαδή το ρολό κανέλας.

Παρεμπιπτόντως, το συγκεκριμένο είναι ένα από τα γλυκά που μπορούν να εντάξουν επάνω τους αρκετά twists.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας