Το τέλειο σουβλάκι κοτόπουλο, βήμα-βήμα

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 04 Δεκεμβρίου 2020

Ακούγεται -και είναι- μία εξαιρετικά εύκολη συνταγή, που όμως μπορεί να γίνει ακόμη πιο νόστιμη αν ακολουθήσεις κάποιες βασικές κατευθύνσεις, που σχετίζονται με το μαρινάρισμα του κρέατος, πριν αυτό περαστεί σε ξυλάκια. 

Το τελικό αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει - ενδεχομένως και να σε εκπλήξει αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που θεωρούν κάπως βαρετό το σουβλάκι κοτόπουλο.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Napul’è όπως λέμε Italiano Vero

Μάγκυ Ταµπακάκη και Francesco "Ciccio" Granata σε µεταφέρουν γευστικά µέχρι την Ιταλία, δικαιολογώντας κάθε φορά απόλυτα τη φήµη του εστιατορίου της Βάρης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι πρέπει να κάνεις για να είναι υγιεινές οι τηγανητές πατάτες στο air fryer

Και δεν αναφερόμαστε στο πόσο λάδι (δεν) πρέπει να βάλεις ούτε στις θερμίδες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Χρυσοί Σκούφοι 2024: Τα καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Ο σημαντικότερος γαστρονομικός θεσμός της χώρας μπήκε στην 4η δεκαετία της ύπαρξής του και ξεχώρισε για φέτος 43 σπουδαία εστιατόρια.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Πότε, πώς και πού φτιάχτηκε το πρώτο burger

Η ιστορία του ίσως δημοφιλέστερου και σίγουρα πιο πληθωρικού σάντουιτς όλων των εποχών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

7 στάσεις σε έναν από τους πιο 'cool δρόμους του κόσμου'

Το Time Out ξεχώρισε την οδό Τρώων των Άνω Πετραλώνων και εμείς βρίσκουμε αφορμή να επιστρέψουμε εκεί.

Γραφει Μπαμπης Δουκας