Το τέλειο σουβλάκι κοτόπουλο, βήμα-βήμα

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 04 Δεκεμβρίου 2020

Ακούγεται -και είναι- μία εξαιρετικά εύκολη συνταγή, που όμως μπορεί να γίνει ακόμη πιο νόστιμη αν ακολουθήσεις κάποιες βασικές κατευθύνσεις, που σχετίζονται με το μαρινάρισμα του κρέατος, πριν αυτό περαστεί σε ξυλάκια. 

Το τελικό αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει - ενδεχομένως και να σε εκπλήξει αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που θεωρούν κάπως βαρετό το σουβλάκι κοτόπουλο.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στα TGI Fridays™ για νέα Burgers και Margarita MAYnia

Τα αγαπημένα TGI Fridays™ επέστρεψαν με νέα Burgers και Margarita MAYnia.

COYA: Το Περού συναντά ξανά την Μύκονο

Για δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι, το COYA Mykonos δίνει ραντεβού στο Νησί των Ανέμων.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Kakigori, το παγωτό στα ιαπωνικά

Κάτι ανάμεσα σε χιόνι και γλύκισμα, αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη εμμονή των foodies.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στο πεντανόστιμο Pelagos του Luca Piscazzi

Στο εστιατόριο του Four Seasons, ο νεαρός Ιταλός σεφ τοποθετεί πολύ ψηλά τον γαστρονομικό πήχη.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

San Michali Food & Culture: Κάτι νόστιμο στη Σύρο

Ένα διαφορετικό κυκλαδίτικο food project στην Ερμούπολη.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Σασίμι, μοντέρνο και ελληνικό

Μία ιδιαίτερη συνταγή που φέρει την υπογραφή του εμβληματικού chef Χριστόφορου Πέσκια.

Γραφει Μπαμπης Δουκας