Το τέλειο σουβλάκι κοτόπουλο, βήμα-βήμα

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 04 Δεκεμβρίου 2020

Ακούγεται -και είναι- μία εξαιρετικά εύκολη συνταγή, που όμως μπορεί να γίνει ακόμη πιο νόστιμη αν ακολουθήσεις κάποιες βασικές κατευθύνσεις, που σχετίζονται με το μαρινάρισμα του κρέατος, πριν αυτό περαστεί σε ξυλάκια. 

Το τελικό αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει - ενδεχομένως και να σε εκπλήξει αν ανήκεις στην κατηγορία των ανθρώπων που θεωρούν κάπως βαρετό το σουβλάκι κοτόπουλο.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας