Ήρθε η ώρα να γεμίσεις τη γαλοπούλα με μανιτάρια

Η γέμιση κάνει -πάντοτε- τη διαφορά.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 25 Δεκεμβρίου 2020

Είναι μάλλον περιττό να σου πούμε ποιο είναι το πιο δημοφιλές πουλερικό των ημερών και εκείνο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σχεδόν σε κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Η γαλοπούλα αξίζει να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να έχει και μία αξιόλογη -στην ταπεινότερη των περιπτώσεων- γέμιση.

Η εν λόγω συνταγή περιέχει μεταξύ άλλων συκωτάκια αλλά και αρκετά μανιτάρια.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Για brunch, στο μέρος που δημιούργησε την τάση στην Αθήνα

Από το Σάββατο 16 Οκτωβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, το brunch σερβίρεται και πάλι στα εστιατόρια NEW Taste και Art Lounge του NEW Hotel με ανανεωμένο μενού.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Drakoulis Dry & Raw, κορυφαίο κρέας (και) στην Κηφισιά

Ο Στράτος Δρακούλης βάζει την υπογραφή του στη νέα καρνιβορική πρόταση των ΒΠ.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γιατί το Noma αναδείχθηκε καλύτερο εστιατόριο του πλανήτη

Οι λόγοι που οδήγησαν το γαστρονομικό project του René Redzepi στην κορυφή του γαστρονομικού κόσμου για το 2021.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το τέλειο αυγό ποσέ

Ακόμη και αυτοί που μισούν να μπαίνουν στην κουζίνα, μπορούν να τα καταφέρουν.

Γραφει Μπαμπης Δουκας