Ήρθε η ώρα να γεμίσεις τη γαλοπούλα με μανιτάρια

Η γέμιση κάνει -πάντοτε- τη διαφορά.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 25 Δεκεμβρίου 2020

Είναι μάλλον περιττό να σου πούμε ποιο είναι το πιο δημοφιλές πουλερικό των ημερών και εκείνο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σχεδόν σε κάθε χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Η γαλοπούλα αξίζει να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για να συμβεί όμως αυτό θα πρέπει να έχει και μία αξιόλογη -στην ταπεινότερη των περιπτώσεων- γέμιση.

Η εν λόγω συνταγή περιέχει μεταξύ άλλων συκωτάκια αλλά και αρκετά μανιτάρια.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας