Η συνταγή για το απόλυτο πιροσκί με πατάτα

Από τη Ρωσία με αγάπη.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 18 Ιανουαρίου 2021

Το πιροσκί το γνωρίζεις. Το ρωσικό (αλλά και ουκρανικό και λευκορώσικο) έδεσμα είναι από εκείνα τα σνακ που δημιουργούν συχνά πολύ φανατικούς οπαδούς ή αντιπάθειες από την πρώτη κιόλας δοκιμή. Το χαρακτηριστικό σχήμα 'βάρκας΄το καθιστά αμέσως αναγνωρίσιμο, ενώ κάτω από τη ζύμη του υπάρχει συνήθως πατάτα ή κάποιο άλλο είδος γέμισης όπως λάχανο, κιμάς, αυγό, μανιτάρια, τυριά και αλλαντικά.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος