Kung Pao αλλά με λαχανάκια Βρυξελλών

Μία κλασική κινέζικη συνταγή με εναλλακτικό twist.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 19 Ιανουαρίου 2021

Το Kung Pao είναι μία δημοφιλής συνταγή της κινέζικης κουζίνας που φτιάχνεται κυρίως με κοτόπουλο: Ένα πικάντικο, stir-fried πιάτο με κλυβους κοτόπουλου, φιστίκια, πιπεριές τσίλι και λαχανικά. Πρόκειται για μία κλασική επιλογή της γαστρονομικής κουλτούρας της επαρχίας Σετσουάν αλλά συναντάται -παραλλαγμένη ή μη- και σε πολλές ακόμη περιοχές της αχανούς ασιατικής χώρας αλλά και σε αρκετές άλλες του πλανήτη, όπου έχει ασφαλώς 'δυτικοποιηθεί'.

Στην παρακάτω συνταγή, μπορείς να δεις πώς θα φτιάξεις ένα εναλλακτικό Kung Pao με λαχανάκια Βρυξελλών.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Φαγητό