Burger με τόνο κονσέρβας, γιατί όχι;

Γρήγορο, εύκολο, απροσδόκητα νόστιμο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 26 Ιανουαρίου 2021

Μια εναλλακτική λύση χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά από τα κλασικά μπιφτέκια με βοδινό ή από τα patties κοτόπουλου, που πιθανότατα δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Κι όμως, ο τόνος σε κονσέρβα μπορεί να αποτελέσει τη νόστιμη βάση ενός πραγματικά νόστιμου fish burger.

Μη διστάσεις λοιπόν να καταπιαστείς με το αντικείμενο και κυρίως μη φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις έξτρα υλικά που μπορούν να δώσουν επιπλέον στοιχεία στο πιάτο σου.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Nikkei Floresta έρχεται με άκρως καλοκαιρινή διάθεση

Αυτό το καλοκαίρι κλείνει δέκα χρόνια επιτυχημένης παρουσίας.

Nebbiolo, το μικρό Πιεμόντε των Αθηνών

Το ιταλοστροφές σποτ των ΒΠ υπηρετεί εξόχως την κουζίνα της γείτονος και τη σιγοντάρει με εκλεκτά κρασιά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας