Burger με τόνο κονσέρβας, γιατί όχι;

Γρήγορο, εύκολο, απροσδόκητα νόστιμο.

Γράφει: Μπάμπης Δούκας 26 Ιανουαρίου 2021

Μια εναλλακτική λύση χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά από τα κλασικά μπιφτέκια με βοδινό ή από τα patties κοτόπουλου, που πιθανότατα δεν είχες σκεφτεί ποτέ. Κι όμως, ο τόνος σε κονσέρβα μπορεί να αποτελέσει τη νόστιμη βάση ενός πραγματικά νόστιμου fish burger.

Μη διστάσεις λοιπόν να καταπιαστείς με το αντικείμενο και κυρίως μη φοβάσαι να χρησιμοποιήσεις έξτρα υλικά που μπορούν να δώσουν επιπλέον στοιχεία στο πιάτο σου.

Η συνέχεια στο Tasty-guide.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα εστιατόρια της νέας σεζόν

Το φρέσκο fine dining, η υψηλή κρεατοφαγία και οι αφίξεις-εκπλήξεις του φθινοπώρου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το τέλειο αυγό ποσέ

Ακόμη και αυτοί που μισούν να μπαίνουν στην κουζίνα, μπορούν να τα καταφέρουν.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Μία επική συνταγή για το καλύτερο cheeseburger

Η παγκόσμια ημέρα cheeseburger θα έπρεπε να γιορτάζεται καθημερινά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γουακαμόλε αλλά με αστέρι Michelin

Ένας ειδικός προτείνει την ιδανικότερη φόρμουλα για το κορυφαίο dip του πλανήτη με αφορμή τη σημερινή Guacamole Day.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Salonica Restaurant, όχι τυχαία ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας

Η σπουδαία δουλειά του Σωτήρη Ευαγγέλου επιβραβεύτηκε με έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας