Μαγειρεύοντας την αγκινάρα όπως ποτέ πριν

Οι συνταγές που θα την βάλουν στην καρδιά σου.

Γράφει: Tasty-guide.gr 03 Φεβρουαρίου 2021

Πάει σχεδόν με όλα, παίζει σε συνταγές ως λευκή και κοκκινιστή, είναι ευπροσάρμοστη, αγαπά τόσο το κρέας όσο και τα θαλασσινά και γενικότερα είναι από εκείνες τις under-the-radar πρώτες ύλες που ίσως να άξιζαν λίγο περισσότερο της προσοχής σου. Η αγκινάρα δικαιωματικά πρέπει να έχει μία θέση στις γαστρονομικές σου συνήθειες, ειδικά από τη στιγμή που μπορεί να μεταμορφωθεί ακόμη και σε γλυκό του κουταλιού ή λικέρ.

Δες πώς θα την αξιοποιήσεις καταλλήλως, με τις παρακάτω συνταγές.

Το Tasty-guide.gr σου παρουσιάζει 5 εκδοχές, που μπορείς να δεις εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 συνταγές για να φτιάξεις στο air fryer ακόμα κι αν είσαι 'άμπαλος' στο μαγείρεμα

Δε χρειάζεται ούτε masterchef να είσαι, ούτε να ασχολείσαι γενικά με την κουζίνα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η fine comfort ιταλική κουζίνα του Giovanni Scaraggi

Μια κουβέντα µε τον σεφ-πατρόν του Sole Giaguaro για τη δική του κοσµοθεωρία πάνω στις γεύσεις, τις προσεγγίσεις και την αληθινή ουσία της γαστρονοµικής κουλτούρας της Μπότας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η cucina contemporanea του Ovio

Κάτι παραπάνω από ένα ιταλιάνικο σουξέ, σε µία από τις νοστιµότερες πιάτσες της πόλης.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Cupola, για dolce vita στο Παγκράτι

Ιταλικές παραδοσιακές γεύσεις, cozy περιβάλλον και feelgood χαρακτήρας λειτουργούν πάντοτε ως αφορµές για να επιστρέφεις στο Cupola.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το κόλπο που εγγυάται την τέλεια καρμπονάρα

Τρία απλά βήματα σε στέλνουν με τις ευλογίες μας, απευθείας στο Masterchef.

Γραφει Γιαννης Σπανος