5 πληθωρικά γλυκά για το Σαββατοκύριακο

Δεν υπάρχει λόγος να αντιστέκεσαι.

Γράφει: Tasty-guide.gr 19 Φεβρουαρίου 2021

Τα γλυκά είναι παντού και δεν χρειάζεται να έχεις ενοχές αν φας ένα ή περισσότερα. Είναι κάτι που σου δίνει χαρά (ok, μαζί με ζάχαρη και θερμίδες) και θα σε απελευθερώσει από οποιαδήποτε γευστική καταπίεση έχεις θέσει ο ίδιος για τον εαυτό σου. Η ηδονή που προσφέρουν είναι κάτι που κατά βάθος χρειάζεσαι. Με το Σαββατοκύριακο προ των πυλών λοιπόν, πάρε μερικές ιδέες. 

Το Tasty-guide.gr σου έχει μερικές εξαιρετικές συνταγές για Cheesecake με Μπανάνα και Σοκολάτα, Brownies με Άρωμα από Καφέ, Αληθινό Τιραμισού, Σουφλέ Λεμόνι με Σος Πετιμέζι και Πανακότα Κεράσι.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Γουακαμόλε αλλά με αστέρι Michelin

Ένας ειδικός προτείνει την ιδανικότερη φόρμουλα για το κορυφαίο dip του πλανήτη με αφορμή τη σημερινή Guacamole Day.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Salonica Restaurant, όχι τυχαία ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας

Η σπουδαία δουλειά του Σωτήρη Ευαγγέλου επιβραβεύτηκε με έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το Noma μόλις έγινε τριάστερο

Τρία αστέρια Michelin για το σπουδαίο εστιατόριο της Κοπεγχάγης, για πρώτη φορά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το μέλλον του ελληνικού fine dining, σύμφωνα με τους κορυφαίους Έλληνες σεφ

Άγγελος Λάντος, Λευτέρης Λαζάρου, Έκτορας Μποτρίνι και Τάσος Μαντής καταθέτουν τη γνώμη τους για την πορεία της υψηλής γαστρονομίας στη χώρα μας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τη σάλτσα XO

Πρωτοφτιάχτηκε στο Χονγκ Κονγκ των 80s και θεωρείται η πιο upcoming sauce του γευστικού κόσμου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας