Αξιοποιώντας τα leftovers σε 4 συνταγές

Τίποτα δεν πάει χαμένο από το φαγητό της προηγούμενης ημέρας.

Γράφει: Tasty-guide.gr 23 Μαρτίου 2021

Τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και περισσότερος λόγος για το πολύ σημαντικό θέμα της σπατάλης της τροφής, του food waste. Φαγητό που για τον οποιονδήποτε λόγο καταλήγει στα σκουπίδια, ενώ θα μπορούσε να έχει αξιοποιηθεί διαφορετικά. Όλα ξεκινούν από την αντίληψη που έχει ο καθένας επί του θέματος και το πώς αντιμετωπίζει την ίδια την τροφή. Μπορείς να κάνεις τη διαφορά, ξεκινώντας από την κουζίνα του σπιτιού σου. 

Το Tasty-guide.gr σου δίνει μερικές ιδέες για νόστιμες συνταγές με τα leftovers από την προηγούμενη ημέρα. Δες τις προτάσεις εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πιάτα που πρέπει να φας στα εστιατόρια της Νάξου

Σύγχρονες και παραδοσιακές προτάσεις των Ναξιώτικων εστιατορίων που έχουν κάτι να πουν.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

JAYONT, ένας μυστικός παράδεισος στη Μύκονο

Ένας ζωντανός μύθος του νησιού, που μπορείς σήμερα να επισκεφθείς.

Premium κρεατοφαγία και το καλοκαίρι στο Beefbar

All time classic πιάτα, δημοφιλείς κοπές, στιλάτος χώρος, signature cocktails και ωραία θέα συνθέτουν το θερινό μωσαϊκό στη Βουλιαγμένη.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Η Lucinda σε βγάζει για πίτσα στον Χολαργό

Αντώνης Δρακουλαράκος, Κυριάκος Λιοδάκης και Δημοσθένης Κουβαράκης υπογράφουν ένα από τα πιο viral εστιατόρια των τελευταίων μηνών.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Ο Nobu Matsuhisa μαγειρεύει ακόμη με την καρδιά του

Μία κουβέντα με τον αυτοκράτορα της ιαπωνικής κουζίνας.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Στην Αθήνα, για κορυφαίο παγωτό

Τα μέρη που -μετά το brain freeze- θα σε κάνουν να νιώσεις ευτυχισμένος.

Γραφει Μπαμπης Δουκας