Αξιοποιώντας τα leftovers σε 4 συνταγές

Τίποτα δεν πάει χαμένο από το φαγητό της προηγούμενης ημέρας.

Γράφει: Tasty-guide.gr 23 Μαρτίου 2021

Τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και περισσότερος λόγος για το πολύ σημαντικό θέμα της σπατάλης της τροφής, του food waste. Φαγητό που για τον οποιονδήποτε λόγο καταλήγει στα σκουπίδια, ενώ θα μπορούσε να έχει αξιοποιηθεί διαφορετικά. Όλα ξεκινούν από την αντίληψη που έχει ο καθένας επί του θέματος και το πώς αντιμετωπίζει την ίδια την τροφή. Μπορείς να κάνεις τη διαφορά, ξεκινώντας από την κουζίνα του σπιτιού σου. 

Το Tasty-guide.gr σου δίνει μερικές ιδέες για νόστιμες συνταγές με τα leftovers από την προηγούμενη ημέρα. Δες τις προτάσεις εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τα εστιατόρια της νέας σεζόν

Το φρέσκο fine dining, η υψηλή κρεατοφαγία και οι αφίξεις-εκπλήξεις του φθινοπώρου.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Το τέλειο αυγό ποσέ

Ακόμη και αυτοί που μισούν να μπαίνουν στην κουζίνα, μπορούν να τα καταφέρουν.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Μία επική συνταγή για το καλύτερο cheeseburger

Η παγκόσμια ημέρα cheeseburger θα έπρεπε να γιορτάζεται καθημερινά.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Γουακαμόλε αλλά με αστέρι Michelin

Ένας ειδικός προτείνει την ιδανικότερη φόρμουλα για το κορυφαίο dip του πλανήτη με αφορμή τη σημερινή Guacamole Day.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Salonica Restaurant, όχι τυχαία ένα από τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας

Η σπουδαία δουλειά του Σωτήρη Ευαγγέλου επιβραβεύτηκε με έναν ακόμη Χρυσό Σκούφο.

Γραφει Μπαμπης Δουκας