
Cloud egg, η νέα 'τρέλα' του TikTok
Το νέο food trend του TikTok που αξίζει να δοκιμάσεις.
Νέα μέρα, νέο viral βίντεο στο TikTok- αυτή τη φορά σε μία εκδοχή που τρώγεται. Το πιο "φρέσκο", λοιπόν, trend που έχει συνεπάρει τους χρήστες της δημοφιλούς πλατφόρμας, ακούει στο όνομα Cloud egg και περιλαμβάνει ταπεινά αυγουλάκια, καθώς και έναν πρωτότυπο τρόπο προετοιμασίας.
Η εν λόγω συνταγή είναι πραγματικά πανεύκολη, κάτι που εξηγεί τα 18 εκατ. προβολών που έχει συγκεντρώσει το βίντεο στο TikTok. Εμφανισιακά μοιάζει σαν ο κρόκος να κάθεται πάνω σε ένα αφράτο σύννεφο (εξ ου και το "cloud" στην ονομασία). Όσον αφορά τον τρόπο εκτέλεσης, τα βήματα είναι λίγα και απλά.
@ddul_gi 계란 힘들게먹기 #구름계란후라이 #계란후라이 #초간단요리 #클라우드에그 #구름계란 #tiktokfood #cloudegg ♬ Beautiful Beautiful - 온앤오프
Αρχικά, διαχωρίζεις τον κρόκο από το ασπράδι και τα τοποθετείς σε δύο διαφορετικά σκεύη. Στη συνέχεια, ανακατεύεις γρήγορα για λίγη ώρα το ασπράδι του αβγού μέχρι να γίνει αφρός (θα μοιάζει με μαρέγκα) και θα το ρίξεις στο τηγάνι. Τέλος, ρίχνεις και τον κρόκο στη μέση, σκεπάζεις το τηγάνι και σε λίγα λεπτά είναι έτοιμο.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής: Γιατί η υγιεινή διατροφή ξεκινά με τα όσπρια;
Και 5 tips για να εντάξεις τα όσπρια στη διατροφή σου χωρίς φούσκωμα (ναι, γίνεται).
Τα καλύτερα τυλιχτά street food στον πλανήτη - Σε τι θέση είναι το σουβλάκι
Η νέα κατάταξη του TasteAtlas αναδεικνύει τα πιο χαρακτηριστικά wraps παγκοσμίως. Ανάμεσά τους, ο γύρος ξεχωρίζει για τη γεύση και τον ρόλο του στην ελληνική street κουζίνα.
Αυτοί είναι οι 5 Έλληνες σεφ που βραβεύτηκαν στα φετινά Όσκαρ των μαγείρων
Οι γευσιπλάστες από τη χώρα μας που ξεχώρισαν στα φετινά The Best Chef Awards 2025.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΟ Massimo Bottura έρχεται στην Αθήνα
Ο μύστης της νέας ιταλικής γεύσης και ένας εκ των σημαντικότερων σεφ του πλανήτη καταφθάνει στα μέρη μας και μάλιστα μπορείς να τον δεις από κοντά.
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΤι συμβαίνει όταν ένας σεφ με αστέρι Michelin φτιάχνει πίτσα;
Ο βραβευμένος με Χρυσό Σκούφο και αστέρι Michelin Luca Piscazzi μόλις άνοιξε το νέο του εστιατόριο και όλοι μιλούν για την "πιο τραγανή πίτσα της Αθήνας".
Γραφει Μπαμπης ΔουκαςΑυτά είναι τα καλύτερα burgers στον κόσμο
Προτού αρχίσεις να λες πως παραλείψαμε ένα σωρό συνταγές και ότι είμαστε προκατειλημμένοι, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για μία λίστα που έφτιαξε το Taste Atlas χωρίς να μας ρωτήσει.
Γραφει Νικη Κοντομηνα