Elena Kampouris, η νέα Tokyo του Netflix έχει ελληνική καταγωγή

Το ζόρικο κορίτσι του Jupiter's Legacy ήρθε για να μείνει.

Ένας από τους χαρακτήρες που ασφαλώς δεν θα μπορούσαν να περάσουν απαρατήρητοι στο πρόσφατα δημοφιλές Jupiter's Legacy του Netfix, είναι δίχως αμφιβολία η Elena KampourisΈλενα Καμπούρη κατά το πιο ελληνικό). Η ελληνικής καταγωγής 23χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός δείχνει να διαθέτει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρίζουν δημοσιότητα στις παραγωγές της πιο γνωστής πλατφόρμας streaming: Είναι γοητευτική, φρέσκια, θαρραλέα και δεν δείχνει να σταματά πουθενά.

Το παρουσιαστικό της στη νέα -περίπου υπερηρωική- σειρά φέρνει ξεκάθαρα σε μία γνωστή και αγαπημένη ηρωίδα της μικρής οθόνης αλλά είμαστε σίγουροι πως η κατά το ήμισυ συμπατριώτισσά μας έχει πολλά περισσότερα -υποκριτικά και μη- να δώσει συγκριτικά με την Ursula Corbero.

 

Here comes trouble😈 👊 #JupitersLegacy May 7 Netflix #Millarworld #superhero #rebel #troublemaker #ChloeSampson

Posted by Elena Kampouris on Tuesday, April 13, 2021

Το προφίλ

Γεννημένη στις 16 Σεπτεμβρίου 1997, η Elena Kampouris μεγάλωσε στη Νέα Υόρκη. Η μητέρα της, Ivey Barry, είναι fashion illustrator και designer, ενώ ο πατέρας της Αλέξανδρος Καμπούρης (με καταγωγή από την Κάσο), διατηρεί boutique wine store στο Basking Ridge του Νιου Τζέρσεϊ.

Το υποκριτικό της ντεμπούτο έγινε μόλις το 2011, με έναν πολύ μικρό ρόλο στο Gossip Girl. Ακολούθησε το Jinxed στο Nickelodeon ενώ στον κινηματογράφο πρωτοεμφανίστηκε το 2013 στο πλευρό των Kate Winslet και Josh Brolin για το Labor Day.

Το 2014 υποδύθηκε την Allison Doss στο Men, Women & Children και μετά πρωταγωνίστησε στο The Cobbler, μαζί με τους Adam Sandler και Dustin Hoffman. Έναν χρόνο αργότερα ήρθε η σειρά-θρίλερ American Odyssey του NBC αλλά και ο ρόλος της κόρης της Νia Vardalos και του John Corbett στο My Big Fat Greek Wedding 2.

Το ντεμπούτο της στο Broadway έγινε το 2016, στο Les Liaisons Dangereuses και στο πλευρό των Liev Schreiber και Janet McTeer.

Στο Instagram

Η ίδια έχει πρόσφατα δηλώσει πως "δεν φοβάται να βγει από την comfort zone της για να κυνηγήσει την οποιαδήποτε πρόκληση", κάτι που γίνεται ξεκάθαρο και στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου αριθμεί προς το παρόν περίπου 72.000 followers.  

Μάλιστα, συχνά πυκνά φροντίζει να δηλώνει υπερήφανη για την ελληνική καταγωγή της. Έξω πάμε καλά.

 

 


Διάβασε ακόμη για τη Sierra Skye που έχει μάλλον το πιο τέλειο κορμί στη Γη, το success story πίσω από την Chiara Ferragni και την Mel Jarnson, το νέο μας κόλλημα που έρχεται από το Mortal Kombat.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Carmen Electra, ένα crush από τα '90s

Ο δίσκος με τον Prince, οι γυμνές φωτογραφίσεις στο Playboy, ο γάμος με τον Dennis Rodman, οι cult ταινίες και το Baywatch.

Γραφει Παναγιωτης Κουστας

Kate Hudson, A Woman We Love

Σαν σήμερα, στις 19 Απριλίου του 1979, γεννιέται το πιο χαμογελαστό κορίτσι του Χόλιγουντ.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Natalie Viscuso το ξέρουμε, ήρθαμε δεύτεροι

Πριν από λίγες ώρες, έγινε γνωστό πως περιμένει παιδί από τον Henry Cavill κι εμείς, κάλλιο αργά παρά ποτέ, αποφασίσαμε να ασχοληθούμε μαζί της.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Anya Taylor-Joy, A Woman We Love

Με καταγωγή από τις ΗΠΑ, την Αργεντινή και τη Μεγάλη Βρετανία, η ταλαντούχα ηθοποιός θα είναι πάντα ένας λόγος για να συμπαθούμε περισσότερο το σκάκι.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Η Emma Watson έχει 'ξεπεράσει' τον Harry Potter

To σπασικλάκι του Hogwarts είναι ολόκληρη γυναίκα πια. Και μάλιστα, πάρα πολύ γοητευτική.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Saoirse Ronan, Α Woman We Love

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει ήδη προταθεί για 4 βραβεία Όσκαρ και αυτό λέει πολλά.

Γραφει Πωλινα Φραγκου