Το ηλεκτρικό ποδήλατο της Harley-Davidson

To Serial Number One έρχεται τον Απρίλιο του 2021.

Ασφαλώς και γνωρίζεις τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το brand Harley-Davidson, που κουβαλά ένα τεράστιο legacy 117 ετών όσον αφορά τους δύο τροχούς. Αυτή τη φορά, η περίφημη εταιρεία από το Μιλγουόκι εγκαινιάζει έναν ολοκαίνουριο τομέα, πλήρως αφιερωμένο στα ηλεκτρικά ποδήλατα. 

Το πρώτο ποδήλατο της Hardley-Davidson ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021, μέσω της θυγατρικής της, που ονομάζεται Serial 1 Cycle Company, η οποία συνεργάζεται με το development center του τμήματος μοτοσυκλετών του brand. To Serial Number One -έτσι θα λέγεται το πρώτο ποδήλατο- έχει πάρει την ονομασία του από την πιο παλιά μηχανή της Harley και θα είναι ένα ηλεκτρικό ποδήλατο με πεντάλ. 

Το ηλεκτρικό ποδήλατο της Harley-Davidson

Ο συγκεκριμένος κλάδος οχημάτων είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα για πολλές εταιρείες, οι οποίες έχουν επενδύσει αρκετά δισεκατομμύρια δολάρια για την ανάπτυξή του.

Προς το παρόν, η Harley-Davidson δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες και χαρακτηριστικά για αυτό, ωστόσο έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του. Με μία πρώτη ματιά φαίνεται να ακολουθεί τις ιστορικές προσταγές του design της εταιρείας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης