Οι κορυφαίοι χρωματικοί συνδυασμοί της Lamborghini

O Mitjia Borkert, Head of Design του περίφημου ιταλικού brand, αποκαλύπτει τα ιδανικότερα χρωματικά combos.

Σε αντίθεση με άλλα brands που κατασκευάζουν supercars, η Lamborghini δεν είχε εξαρχής κάποιο δικό της χρώμα που λειτουργούσε σαν trademark. Δεν το έκανε ποτέ και σε καμία περίπτωση από το 1963, όταν και ξεκίνησε να μπαίνει δυναμικά στον κόσμο των κορυφαίων GT cars.

Αντιθέτως, παρουσίασε ένα ευρύ φάσμα χρωματικών επιλογών, δίνοντας αρκετό βάρος στο ποια απόχρωση θα επιλεχθεί για κάθε μοντέλο. Κυρίως όμως, έδωσε τη δυνατότητα στον καθένα να ακολουθήσει το προσωπικό του γούστο

Ο Mitjia Borkert, Head of Design της Automobili Lamborghini, αποκαλύπτει τα δικά του αγαπημένα αυτοκίνητα και χρώματα.

Reventon

Οι κορυφαίοι χρωματικοί συνδυασμοί της Lamborghini

Η Reventon είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μοντέλο της Lamborghini και γι' αυτό παίζει σημαντικό ρόλο το ματ γκρι που επιλέχθηκε ως βασικό χρώμα. Βασικά, είναι η πρώτη φορά που η ιταλική εταιρεία κοίταξε προς αυτή την πλευρά της παλέτας, με το τελικό αποτέλεσμα να επιβραβεύει την τόλμη της, καθώς το εν λόγω χρώμα δένει άψογα με την αεροναυπηγική σχεδίαση του μοντέλου. 

Countach 5000S

ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ ΧΡΩΜΑ 2

Το λευκό ήταν πάντοτε μία από τις αγαπημένες επιλογές της Lamborghini, αν και η χρήση του πολύ συχνά μπορεί να δώσει τα ακριβώς αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα. Το κόκκινο εσωτερικό της Countach 5000S όμως ταιριάζει όμως με το πάλλευκο εξωτερικό, σχηματίζοντας κατά κάποιο τρόπο το DNA του αυτοκινήτου.

Diablo

ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ ΧΡΩΜΑ 3

Στο video clip του Cosmic Girl των Jamiroquai εμφανίζεται μία Lamborghini Diablo. Το χρώμα της; Ασφαλώς το εμβληματικό μωβ, που αποτελεί μία από τις πιο αμφιλεγόμενες (αρχικά) όσο και επιτυχημένες (τελικά) εμπνεύσεις του brand, σύμφωνα πάντοτε με τον Borkert. Το εν λόγω χρώμα χρησιμοποιείται και σε μία από τις εκδόσεις της Aventador SVJ. Τολμηρό, τραβά αμέσως το βλέμμα και μαγνητίζει.

Aventador S Roadster 

ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ ΧΡΩΜΑ 1

Το χρώμα Blu Aegir, εμπνευσμένο από τις αποχρώσεις του ωκεανού, φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στην Aventador S Roadster, κάτι που πιστοποιείται και από τις αντιδράσεις όλων όσων την πρωτοαντίκρισαν, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, το 2017. Το εντυπωσιακό χρώμα του εξωτερικού πλαισιώνει όμορφα το creme interior.

Urus

ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ ΟΥΡΟΥΣ

Το κίτρινο είναι ένα πάρα πολύ σημαντικό χρώμα για την Lamborghini και μάλιστα ήτνα εκείνο που είχε επιλεχθεί για το πρωτότυπο του Countach LP500, πίσω στο 1971. Είναι ένα χρώμα που ταιριάζει καλύτερα με πιο καθαρές γραμμές και μία σταθερή επιλογή για τους πελάτες του brand. Το τελευταίο επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως σχεδόν το 20% των Urus που έχουν πωληθεί είναι κίτρινες.

Από: Esquire ME

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι τα αυτοκίνητα SDV;

Ό,τι πρέπει να ξέρεις για την επόμενη μέρα της αυτοκίνησης.

Γραφει TopGear

Ανθή Φακιδάρη, η 20χρονη Ελληνίδα που κάνει καριέρα στο μόντελινγκ

Η Ανθή Φακιδάρη έχει περπατήσει μεταξύ άλλων στις πασαρέλες των Chanel, Armani και Givenchy.

Νίκος Παππάς - Βαγγέλης Περρής, ένα ακόμη αχρείαστο beef

Όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες μέρες.

Το Dragon's Dogma 2 είναι απλά ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του 2024

Δοκιμάσαμε το νέο action RPG της Capcom και σου μεταφέρουμε την εμπειρία μας.

Γραφει Παυλος Κρουστης