Η BMW 635 CSi του Sean Connery μόλις βρήκε νέο γκαράζ

Ένα από τα πιο ξεχωριστά αυτοκίνητα της συλλογής του θρυλικού ηθοποιού βγήκε στο σφυρί.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 19 Ιανουαρίου 2021

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο θρυλικός ηθοποιός Sean Connery άφηνε τον μάταιο τούτο κόσμο. Ο πρώτος και πιθανότατα καλύτερος James Bond όλων των εποχών, εκτός όλων των άλλων, υπήρξε και λάτρης των 4 τροχών, διαθέτοντας μία πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή αυτοκινήτων. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα εξ' αυτών δημοπρατήθηκε πριν λίγες ημέρες - πρόκειται για μία BMW 635 CSi του 1986.

Η BMW του 007

Το εν λόγω μοντέλο βρισκόταν στην κατοχή του Connery για πάνω από μία δεκαετία. Πλέον όμως, βρήκε νέο γκαράζ καθώς κάποιος πλήρωσε περίπου €52.000 σε ηλεκτρονική δημοπρασία του The Market, προκειμένου να αποκτήσει την BMW του 007. Και με μία πρώτη ματιά φαίνεται πως έκανε ένα αρκετά καλό deal.

Η BMW 635 CSi του Sean Connery μόλις βρήκε νέο γκαράζThe Market
BMW ΤΟΥ ΣΟΝ ΚΟΝΕΡΙ 1The Market
BMW ΤΟΥ ΣΟΝ ΚΟΝΕΡΙ 4The Market

Το γερμανικό coupe είχε εδώ και καιρό παραμείνει στο γκαράζ του Sean Connery, προτού σταλεί σε ένα συνεργείο ειδικών στο Λουξεμβούργο για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης και βελτίωσης, ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό. Αξίζει να αναφερθεί πως το κοντέρ της έχει γράψει περίπου 65.000 χιλιόμετρα.

Το χρώμα της BMW 635 CSi του Σκωτσέζου μύθου είναι το Alpine White. Το εσωτερικό είναι επενδυμένο με λεπτό δέρμα Pacific Blue και προσφέρει το ίδιο επίπεδο ποιότητας και κομψότητας με το εξωτερικό.

Η ιστορία του μοντέλου

Η BMW 635 CSi ξεκίνησε να παράγεται το 1976 και σταμάτησε το 1989. Σε αυτά τα 13 χρόνια συνάρπασε τους λάτρεις του brand με το συνδυασμό ταχύτητας και ευελιξίας. Ο 6κύλινδρος κινητήρας της επέτρεπε τελική ταχύτητα 250 χλμ/ώρα και 220 ίππους.

BMW ΤΟΥ ΣΟΝ ΚΟΝΕΡΙ 3The Market

Οι πρώτες εκδόσεις της έβγαιναν με πιο απλές και καθαρές σχεδιαστικές γραμμές αλλά οι φίλοι της εταιρείας έδειξαν σαφή προτίμηση στα μοντέλα που κυκλοφόρησαν μετά το 1982, τα οποία είχαν πιο μοντέρνες για την εποχή λεπτομέρειες.

Γενικά, αν λάβουμε υπόψιν την ιστορία του αυτοκινήτου, τον προηγούμενο ιδιοκτήτη του, την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται και τις επιδόσεις του, θα μπορούσαμε να πούμε πως ο νέος κάτοχος κατάφερε να κάνει ένα θαυμάσιο deal που φυσικά έχει πάντοτε και μεταπωλητικό potential.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης