Μία βόλτα στο γκαράζ του Ben Affleck

Η εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του 48χρονου Αμερικανού ηθοποιού.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 22 Φεβρουαρίου 2021

Για τους fans του Justice League που περιμένουν το περίφημο Snyder Cut, η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει, καθώς η ταινία αναμένεται στα μέσα Μαρτίου. Σε αυτήν, ο Ben Affleck θα ξαναφορέσει η στολή του Batman. Μέχρι να συμβεί αυτό, θα μπορεί να κάνει ανέμελος τις βόλτες του στους δρόμους της Καλιφόρνια, με κάποιο από τα ιδιαίτερα αυτοκίνητα που βρίσκονται στο γκαράζ του. Όχι, το Batmobile δεν είναι ανάμεσα σε αυτά. 

Aston Martin DB9

Μία βόλτα στο γκαράζ του Ben AffleckAston Martin

Κάθε σταρ του Χόλιγουντ που σέβεται τον εαυτό του διαθέτει ένα τέτοιο, σούπερ πολυτελές Gran Turismo. Η Aston Martin DB9 είναι άκρως πολυτελής, έχει χώρους και τεράστια προσοχή στη λεπτομέρεια. Στην καρδιά της υπάρχει ένας νέας γενιάς κινητήρας AM11 V12, ιπποδύναμης 517 αλόγων και 620 Nm ροπής.

Chevrolet Chevelle SS

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ 2Getty Images

Το εν λόγω αυτοκίνητο είναι η απόδειξη πως ο Ben Affleck έχει κλασικό γούστο και ξέρει να εκτιμά κάποια από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Η Chevelle SS είναι ένας θρύλος των 60s και ένα από τα κορυφαία αυτοκίνητα στην ιστορία της Chevrolet. Η έκδοση 396 L78 διαθέτει έναν V8 κινητήρα 375 αλόγων και έχει κάποιες σημαντικές τροποποιήσεις στο σασί.

Lexus RX

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ 4Lexus

Ο φωτογραφικός φακός έχει πιάσει αρκετές φορές τον Affleck να οδηγεί το εν λόγω SUV, που είναι ένα από τα οχήματα που χρησιμοποιεί συχνότερα. Με πολυτελή εσωτερικό, έναν  3.5-liter V6 κινητήρα (270 ίππων) και εξαιρετικές λειτουργίες, το Lexus RX -μαύρου χρώματος- είναι ένα όχημα που εμπιστεύεται απόλυτα.

Mercedes S63 AMG 

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ 3Getty Images

Η S63 AMG είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα μοντέλα της Mercedes, με αυθεντικό πολυτελή εξοπλισμό καθώς και τις πιο προηγμένες τεχνολογικά λειτουργείες για ημιαυτόνομη οδήγηση. Ξεχωρίζει για τον σπορ εξωτερικό της σχεδιασμό, ο οποίος δεν παραμελεί τη χαρακτηριστική κομψότητα της γερμανικής εταιρείας. Το ίδιο συμβαίνει και με το εσωτερικό της. Είναι εξοπλισμένη με έναν Twin-Turbo κινητήρα 4 λίτρων και 612 αλόγων.

Tesla Model S

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΠΕΝ ΑΦΛΕΚ 5Tesla

Το αστέρι της εταιρείας του Elon Musk είναι αρκετά δημοφιλές πια στους κύκλους των διασημότερων Αμερικανών, όντας ένα αυτοκίνητο που προσδίδει κύρος αλλά κάνει και γνωστές τις περιβαλλοντικές ανησυχίες του οδηγού του. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.