Ο David Beckham είναι το νέο πρόσωπο της Maserati

Ο Becks εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το θρυλικό ιταλικό brand.

Ο θρυλικός πρώην ποδοσφαιριστής και ένα από τα σημαντικότερα style icons των καιρών μας David Beckham ενώνει τις δυνάμεις του με ένα από τα πιο εμβληματικά brands στην ιστορία των 4 τροχών, την Maserati, ως ο νέος global brand ambassador της ιταλικής φίρμας.

Ο Beckham, που ίδρυσε τη δική του ποδοσφαιρική ομάδα Inter Miami λίγο καιρό πριν, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας ανεβάζοντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την διαφήμιση στην οποία πρωταγωνιστεί και η οποία φέρει τη σκηνοθετική σφραγίδα του Αμερικανού Harmony Korine (Kids, Gummo και Spring Breakers). Στο οπτικό υλικό παρουσιάζεται η παράξενη ικανότητα του Becks να θέτει σε δεύτερη μοίρα τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις για να κάνει τα δικά του με το νέο SUV της Maserati, Levante Trofeo.

"Είναι μία συναρπαστική στιγμή για μένα η αρχή της συνεργασίας με την Maserati. Μαζί με τη θρυλική ιταλική μάρκα μοιραζόμαστε κοινές αξίες όπως η εκτίμηση στην καινοτομία και το design. Ανυπομονώ να δουλέψω στενότερα με τους ανθρώπους της και να βοηθήσω στη συνέχιση του legacy σε παγκόσμιο επίπεδο" αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Μίλαν και Παρί Σεν Ζερμέν.

Από την πλευρά του, ο Paolo Tubito, Chief Marketing Officer της Maserati, συμπληρώνει πως "το brand προχωρά μπροστά και εγκαινιάζει μία νέα εποχή. Θέτουμε ως στόχο να αμφισβητούμε το status quo κάθε φορά, θέτοντας τον πήχη ψηλότερα στην καινοτομία, το πάθος και το σχεδιασμό. Η συνεργασία μας με τον David βασίζεται στις κοινές μας αξίες". 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης