Το Toyota Supra του Paul Walker βγαίνει στο σφυρί

Ένα από τα πιο θρυλικά οχήματα του Fast & Furious αναζητά νέο γκαράζ.

Είναι σχεδόν αδύνατο να πεις πως ξεχωρίζει ένα μόνο αυτοκίνητο από τα εκατοντάδες που έχουν παρελάσει στο Fast & Furious. Οι σκληροπυρηνικοί fans ωστόσο γνωρίζουν καλά πως το Supra που οδηγούσε ο Paul Walker στην πρώτη ταινία είναι ιδιαίτερο.

Το custom Supra MK IV του 1994 που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα βγαίνει στο σφυρί από τον οίκο δημοπρασιών Barrett-Jackson, που όπως κάθε χρόνο διοργανώνει το major event του στο Λας Βέγκας, από τις 17 έως και τις 19 Ιουνίου.

Το πορτοκαλί sports car ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά -για κάθε σωστό και λάθος λόγο- έχοντας πρωταγωνιστήσει στο δημοφιλές αν μη τι άλλο franchise ταινιών.

Το εν λόγω μοντέλο χρησιμοποιήθηκε τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές λήψεις στην πρώτη ταινία, ενώ στη δεύτερη επέστρεψε, με κάποιες παραλλαγές. Στο αρχικό αμάξι είχαν προσαρμοστεί ένα μπροστινό spoiler Bomex, TRD-style κουκούλα, πίσω πτέρυγα από αλουμίνιο και ένα σετ τροχών Dazz Motorsport Racing Hart M5 19''. Οι ειδικοί εκτιμούν πως η τιμή του θα ξεπεράσει τις $185.000.

Υπενθυμίζουμε πως δεν είναι το πρώτο από τα αυτοκίνητα του Paul Walker που θα αλλάξουν χέρια σε δημοπρασία. Τον περασμένο Μάρτιο έγινε κάτι αντίστοιχο με τη σπάνια Shelby 427 Cobra του αδικοχαμένου Αμερκανού ηθοποιού.
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος