Η συλλογή αυτοκινήτων του José Mourinho

Τι υπάρχει στο γκαράζ του Special One.

Ο José Mourinho έχει περάσει από πολλές χώρες και αρκετά ποδοσφαιρικά clubs. Σε κάθε διαφορετικό μέρος που βρέθηκε, συνήθιζε να χρησιμοποιεί και διαφορετικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να έχει μία άκρως ενδιαφέρουσα συλλογή στο γκαράζ του - και η οποία αναμένεται να εμπλουτιστεί μετά τη συμφωνία του με την Ρόμα και την επιστροφή στην Ιταλία.

Η εξέλιξη των επιλογών του κάθε φορά είναι παράλληλα με την πορεία του και ως προπονητή αλλά και από τη μετάβαση από νεαρό άντρα σε ένα ωριμότερο στάδιο.

Τα αυτοκίνητα του νεαρού José Mourinho

Ο Πορτογάλος προπονητής συνήθιζε στα πρώτα του βήματα να οδηγεί ένα Renault 5 (που προσεχώς καταφθάνει σε ηλεκτρική έκδοση), το οποίο ήταν δώρο από τον πατέρα του, σχεδόν αμέσως μόλις πήρε δίπλωμα. Μετά από αυτό, επέλεξε ένα Honda Civic και μόλις το 1996, όταν βρέθηκε στο τεχνικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, αγόρασε ένα Suzuki Vitara.

> Διάβασε ακόμη: Η πλήρης λίστα με όσους και όσα έχει τσακωθεί ο Jose Mourinho

Τα αυτοκίνητα του προπονητή José Mourinho

Καθώς εξελισσόταν σε έναν από τους κορυφαίους προπονητές του κόσμου, το ίδιο συνέβαινε και με το γούστο του. Κάπου εκεί άρχισαν να προστίθενται στο γκαράζ του τα πρώτα υπερπολυτελή σπορ αυτοκίνητα, ειδικά κατά τα χρόνια του στην Τσέλσι και την Ίντερ.

Η συλλογή αυτοκινήτων του José MourinhoAston Martin

Στο Λονδίνο συνήθιζε να κυκλοφορεί με μία Ferrari 612 Scaglietti, δώρο από τον ισχυρό άντρα της Τσέλσι Roman Abramovich, ενώ στο Μιλάνο, έκανε δώρο ο ίδιος στον εαυτό του μία  Aston Martin Rapide, που αποδείχθηκε γούρικη καθώς κατέκτησε το treble, την σεζόν 2009-10.

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΖΟΣΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΤΖΑΓΚΟΥΑΡJaguar

Το 2014, κατά τη δεύτερη θητεία του στην Τσέλσι, αγόρασε μία Jaguar F-Type Coupé, δίπλασ την οποία προστέθηκε αργότερα και μία Jaguar F-Pace.

> Διάβασε ακόμη: Η εξωφρενική Ferrari SF90 Stradale του Κώστα Μανωλά

Πλέον, ο José Mourinho είναι προπονητής της Ρόμα. Η επιστροφή του στην Ιταλία και η ζωή στην Αιώνια Πόλη, πιθανότατα θα τον οδηγήσουν σε μία ακόμη κομψή όσο και άξια συζήτησης επιλογή για το μέσο που θα χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του. Θα είναι μία ακόμη Ferrari; Μία Bugatti ή μία Maserati; Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης