Η εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του Vin Diesel

Όπως είναι απολύτως λογικό, το γκαράζ του θυμίζει κάτι από Fast & Furious.

Όταν το όνομά σου είναι Vin Diesel, καθίσταται αναπόφευκτο να γουστάρεις τους 4 τροχούς. Και αυτό ακριβώς κάνει και ο 53χρονος Αμερικανός ηθοποιός, επεκτείνοντας το ενδιαφέρον του για τα αυτοκίνητα πολύ πιο πέρα από το ρόλο του ως Dominic Toretto στο saga του Fast & Furious. Είναι μάλιστα ένας αρκετά τυχερός άνθρωπος καθώς είχε την ευκαιρία να κρατήσει μερικά από τα custom made αμάξια του εν λόγω franchise, μεγαλώνοντας μία ούτως ή άλλως γοητευτικότατη συλλογή. Που περιλαμβάνει μοντέλα όπως τα παρακάτω.

Mazda RX-7 (1993)

Το τρίτης γενιάς Mazda RX-7 ήταν ένα από τα πιο hot sports cars των 90s, με twin turbo κινητήρα 1,3 λίτρων και ιπποδύναμη 255 αλόγων. Μάλιστα, το Motor Trend το είχε βραβεύσει ως το Import Car Of The Year για το 1993.

> Διάβασε ακόμη: Η παλιά Porsche που λατρεύει όλο το Χόλιγουντ

Toyota Supra (1994)

Η εντυπωσιακή συλλογή αυτοκινήτων του Vin Diesel

Αν θέλεις να περάσεις απαρατήρητος στους δρόμους του Λος Άντζελες, καλύτερα να μην προτιμήσεις ένα πορτοκαλί sports car που μάλιστα έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα αρκετά δημοφιλές κινηματογραφικό franchise. Αλλά ένας τύπος σαν τον Vin πώς να πει 'όχι' σε ένα εργαλείο 320 ίππων, που κάνει το 0-100 σε 4,6'';

Chevrolet Corvette Stingray Grand Sport (1963)

Η Corvette Stingray Grand Sport του 1963 ήταν η πρώτη της γενιάς της. Πρόκειται για ένα ελαφρύ αυτοκίνητο που σχεδιάστηκε για αγώνες. Λογικό κι επόμενο λοιπόν να τραβήξει το ενδιαφέρον του Vin. Μάλιστα, είναι ένα άκρως συλλεκτικό κομμάτι, καθώς μόλις 199 τέτοιες έχουν κατασκευαστεί συνολικά.

Pontiac Bonneville (1966)

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ PONTIAC

Το μοντέλο της GM υπήρχε στη γραμμή παραγωγής από το 1958 έως το 2005 και είναι ένα πραγματικό κτήνος - μία από τις πιο μεγάλες σε μήκος Pontiacs που φτιάχτηκαν ποτέ, με το κορμί της να απλώνεται στα 5,8 μέτρα. Ζυγίζει 2,5 τόνους και διαθέτει ένα V8 κινητήρα 6,8 λίτρων. Ένα αδιαμφισβήτητο American classic.

Rolls-Royce Sprinter Van

Το συγκεκριμένο όχημα αποτελεί δώρο του Tyrese Gibson, που υποδύεται τον Roman Pearce στο Fast & Furious. Τι ακριβώς έκανε ο Gibson; Πήρε ένα βανάκι Mercedes Sprinter και μία Rolls-Royce και τα ένωσε σε ένα όχημα, διατηρώντας τα καλύτερα στοιχεία από κάθε ένα από αυτά.

Subaru Impreza WRX STI (2009)

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ SUBARU

Επιστρέφουμε στην κανονική ροή του προγράμματός μας με ένα ακόμη πάρα πολύ γρήγορο όχημα. Το Subaru Impreza WRX STI του 2009 θεωρείται από τα πιο ευέλικτα και δημοφιλή street-racing cars. Τι άλλο να ζητήσει ο Vin;

Dodge Charger R/T (1970)

Αν ένα μόνο αυτοκίνητο αντικατόπτριζε πλήρως το γούστο του Diesel, θα ήταν σίγουρα αυτό. Και οι λόγοι είναι κάτι παραπάνω από προφανείς.

> Διάβασε ακόμη: Τα 10 πιο ακριβά αυτοκίνητα του πλανήτη

Lykan Hypersport (2019)

ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΒΙΝ ΝΤΙΖΕΛ LYKAN HYPERSPORT

Ένα από τα πρώτα δημιουργήματα της λιβανέζικης εταιρείας  W Motors, το εν λόγω supercar είναι εξοπλισμένο με έναν twin-turbo κινητήρα 3,7 λίτρων, ιπποδύναμη 780 αλόγων και τελική ταχύτητα που ξεπερνά τα 380 χλμ/ώρα. Ο Vin Diesel χρειάστηκε περίπου 4 εκατ. δολάρια για την αγορά του, δεδομένου πως κυκλοφορεί σε περιορισμένα -και περιζήτητα ειδικά από Άραβες κροίσους- αντίτυπα.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

H Anne Hathaway είναι πλέον αγνώριστη

Η αλλαγή στην εμφάνισή της που δεν περίμενε κανείς.

H Billie Eilish λεέι ότι θα έπρεπε να έχει διδακτορικό στον αυνανισμό

"Βασικά μιλάω για το σεξ κάθε φορά που έχω την ευκαιρία".

H Ferrari αλλάζει όνομα

Ύστερα από συμφωνία εκατομμυρίων με τεχνολογικό κολοσσό.

Γραφει TopGear

Είδαμε την πρώτη τηλεόραση MicroLED που κατέφθασε στην Ελλάδα

Οι νέες τηλεοράσεις και soundbars της Samsung είναι πραγματικά πρωτοποριακές και εντός θα βρεις όλες τις πληροφορίες.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η νέα δίαιτα του Orlando Bloom περιλαμβάνει (και) δηλητήριο βατράχου

Ο δημοφιλής ηθοποιός μόλις αποκάλυψε ότι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για το Orlando Bloom: To the Edge έκανε ακραία πράγματα - και όχι μόνο στη διατροφή του.

Γραφει Γιαννης Σπανος