Κανείς δεν φωτογραφίζει αυτοκίνητα όπως ο Remi Dargegen

Ο Γάλλος φωτογράφος έχει τον τρόπο να παρουσιάζει ακόμη καλύτερα τα κομψοτεχνήματα του σύμπαντος των 4 τροχών.

Just travelling the world to photograph the most amazing classic cars. Αυτό αναφέρει η απέριττη περιγραφή του προφίλ του Remi Dargegen στο Instagram. Ο Γάλλος φωτογράφος ωστόσο είναι κάτι παραπάνω, καθώς έχει το δικό του μοναδικό τρόπο για να αποτυπώνει στο φακό παλιά και νέα στολίδια του κόσμου των 4 τροχών. 

Έχει τον τρόπο του

Η καριέρα του ξεκίνησε από τον ρόλο του μηχανικού αυτοκινήτων, σε ένα πόστο που έμεινε για 8,5 χρόνια, προτού μπει στο χώρο του marketing και της διαφήμισης. Ήταν ένα κομβικό σημείο, όταν αποφάσισε να κάνει μία τεράστια στροφή και να αφοσιωθεί στη φωτογραφία κλασικών και μη αυτοκινήτων.

> Διάβασε ακόμη: Η νέα Lamborghini Countach είναι ήδη sold out

Όπως ο ίδιος τονίζει, επικεντρώνεται στο να συλλάβει με τη φωτογραφική του μηχανή την ουσία του σχεδιασμού στα πιο θελκτικά αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ, έχοντας πάντοτε ως σύμμαχό του τις όποιες αντανακλάσεις του φωτός και τη μοναδική του ματιά. 

> Διάβασε ακόμη: Η ιστορία της Maserati

Ο Dargegen, πέρα από τη βασική του ενασχόληση με το Classic Driver (την ίδια στιγμή τροφοδοτεί ακόμη με οπτικό υλικό τα Auto Heroes, Speedster Magazine, AutomobilSport, Octane UK, Octane Japan, Classic Porsche Magazine και Mercedes Enthusiast) και έχοντας ως βάση του πάντοτε το Παρίσι, είναι άμεσος συνεργάτης για κορυφαία brands όπως οι Porsche, Lamborghini, Bugatti, BMW, Alfa Romeo, Touring Superleggera καθώς και οργανισμοί σαν τους RM Sotheby's, Artcurial Motorcars, Bonhams, Historic Cars, Arnage Classic Cars, DK Engineering, William I'Anson, Gulf Blue και MMC Paris

Ο Remi Dargegen στο Instagram

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης