Πώς είναι να οδηγείς μία Bentley 200 χιλιάδων Ευρώ

Ο Alan Ritchson το έκανε για τις ανάγκες του Reacher και μοιράζεται την εμπειρία του.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 23 Φεβρουαρίου 2022

Υπήρχε αρκετά μεγάλη πίεση για τη νέα τηλεοπτική σειρά Reacher του Amazon Prime Video. Βλέπεις, οι fans της δημοφιλούς σειράς βιβλίων δεν έμειναν καθόλου ικανοποιημένοι από το κινηματογραφικό adaptation με τον Tom Cruise (Jack Reacher). O Alan Ritchson από την πλευρά του, φέρνει πολλά περισσότερα στο ρόλο -από σωματοδομή μέχρι μυστήριο- ενώ η Amazon έχει φροντίσει κάποιες μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες, όπως αυτές καταγράφονται στο λογοτεχνικό σύμπαν που έχει δημιουργήσει ο Βρετανός συγγραφές Jim Grant (που ασφαλώς υπογράφει ως Lee Child). Και, φυσικά, υπάρχουν και τα αυτοκίνητα. Ενώ ο Jack Reacher απεικονίζεται σταθερά ως solo traveler που μετακινείται κυρίως με τρένο, σε ένα σημείο της ιστορίας οδηγεί μια Bentley Flying Spur, κάτι που συνέβη και στη σειρά. Ο Ritchson περιέγραψε σε πρόσφατη συνέντευξή του την εμπειρία ως ένα πραγματικό highlight της δουλειάς.

'Ποιος δε θα ήθελε μία Bentley;'

"Το αγαπημένο μου κομμάτι ήταν αυτό με την Bentley. Οδήγησα ένα τέτοιο αυτοκίνητο και μάλιστα ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα του brand. Είναι σαν να πιλοτάρεις ένα ιδιωτικό τζετ. Ποιος δεν θα ήθελε να κάνει κάτι τέτοιο;" ανέφερε χαρακτηριστικά ο 39χρονος Αμερικανός ηθοποιός από την Βόρεια Ντακότα, που υποδύεται στη μικρή οθόνη τον περίπλοκο χαρακτήρα του πρώην στρατιωτικού, ο οποίος τριγυρνά σε διάφορα μέρη, ασχολούμενος με περίεργες υποθέσεις.

> Διάβασε ακόμη: Η βρετανική ανωτερότητα της Bentley Continental GT 'Equestrian Edition'

Κατόπιν συμπληρώνει κάποια πράγματα για το ρόλο του, πάλι συνδυαστικά με το αυτοκίνητο-συμπρωταγωνιστή του: "Ο Jack Reacher είναι ένας ήρωας που έχει πολύ συγκεκριμένες αρχές και αξίες. Κανένα άλλο αυτοκίνητο δε θα τις υποστήριζε τόσο πολύ όσο η Bentley. Αν θέλεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, δε θα πρέπει να συμβιβαστείς με τίποτα λιγότερο από τα κορυφαία εργαλεία".

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.