Oι πιο τυχεροί εργαζόμενοι της Alfa Romeo

Κληρώθηκαν και τελικά συμμετείχαν στο 40ο ιστορικό 1000 Miglia με μια Alfa Romeo 1900 Super Sprint του 1956.

Γράφει: TopGear 03 Ιουλίου 2022

Η τύχη χαμογέλασε -πολύ πλατιά όμως- σε δύο εργαζόμενους της Alfa Romeo (εταιρεία της Stellantis) που είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συμμετέχουν στο 40ο ιστορικό 1000 Miglia που πραγματοποιήθηκε την περίοδο 15-18 Ιουνίου. Οι Francesco Pirozzi και Cristina Posta ολοκλήρωσαν αυτή τη ξεχωριστή εμπειρία μαζί με μια Alfa Romeo 1900 Super Sprint του 1956, η οποία ανήκει στη συλλογή της Stellantis Heritage, του τμήματος που είναι επιφορτισμένο με τη διατήρηση της ιστορικής κληρονομιάς των Ιταλικών brands του Ομίλου.

Είναι δύσκολο και ακριβό να συμμετέχεις στο 1000 Miglia

Η σημαντικότητα του δώρου δεν εξαντλείται στο χρηματικό κόστος που απαιτεί μια συμμετοχή στο 1000 Miglia, το οποίο ξεπερνά τις 10.000 ευρώ χωρίς βεβαίως να υπολογιστεί η αξία του αυτοκινήτου, αλλά και στο γεγονός ότι η αποδοχή μιας συμμετοχής είναι εξαιρετικά δύσκολη. Οι διοργανωτές δέχονται μόνο μοντέλα αυτοκινήτων τα οποία είχαν συμμετάσχει στο κλασσικό 1000 Miglia (1927-1957), ενώ από τις περίπου 1.500 αιτήσεις που δέχεται η οργάνωση κάθε χρονιά, μόλις οι 400 παίρνουν σειρά εκκίνησης. 

H συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.

Ο θάνατος του Αλέξανδρου Ωνάση και οι θεωρίες συνομωσίας

Μοναχογιός και διάδοχος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση. Ο θάνατός του σε αεροπορικό δυστύχημα, σε ηλικία 25 ετών, εξύφανε πάμπολλες ιστορίες συνωμοσίας.