Η Rolls-Royce αποχαιρετά το καλοκαίρι με το δικό της τρόπο

Το Rolls-Royce Cullinan Black Badge είναι ό,τι πιο κομψό είδαμε τελευταία.

Η Rolls-Royce έχει δηλώσει ότι το custom πρόγραμμα της, Black Badge, ασχολείται με οχήματα "πιο σκοτεινά στην αισθητική, πιο επείγοντα στην προσωπικότητα και δραματικά στην επεξεργασία των υλικών". Αυτή η αποστολή μπορεί να φαίνεται αταίριαστη με το φλεγόμενο νέο Rolls-Royce Cullinan Black Badge σε "Forbidden Pink" που έκανε το ντεμπούτο του στο Pebble Beach Concours d'Elegance στα μέσα Αυγούστου, αλλά οι φίλοι της μάρκας με το σήμα του Spirit of Ecstasy θα παρατηρήσουν ότι το εμβληματικό στολίδι του καπό είναι πράγματι μαύρο, όπως επιβάλλει το καθεστώς του Black Badge.

Η Rolls-Royce αποχαιρετά το καλοκαίρι με το δικό της τρόπο

Τα ροζ χρώματα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το Cullinan εμφανίζονται για πρώτη φορά σε οποιοδήποτε όχημα της Rolls. Μια άλλη παραλλαγή της απόχρωσης - το Peony Pink - χρωματίζει το δέρμα των καθισμάτων και του κοκτέιλ τραπεζιού της Bespoke Viewing Suite, τα οποία βγαίνουν από το πορτμπαγκάζ. Τα δέρματα Grace White, Cashmere Grey και Lime Green του εσωτερικού επίσης "αψηφούν τα συμβατικά στερεότυπα του Black Badge", σημειώνει η Rolls.

Πώς τα φωτεινά χρώματα συνδυάζονται με το σκοτάδι

Αυτό το καραμελέ Cullinan Black Badge συνοδεύτηκε στο Pebble Beach από μια άλλη φωτεινή, πρωτοεμφανιζόμενη έκφραση της Rolls - ένα Ghost σε Crystal πάνω από Sagano Green. Έξι στρώσεις του υλικού εφαρμόστηκαν με το χέρι στο Exterior Surface Finish Centre της μάρκας, με μικροσκοπικά στίγματα που προστέθηκαν μεταξύ των στρωμάτων.

> Διάβασε ακόμη: Ο στόλος της Rolls-Royce για το 2022 θα είναι ο κορυφαίος της ιστορίας της

Rolls-Royce

Μια πιο προσεκτική ματιά αποκαλύπτει μια λεπτή μαύρη γραμμή αμαξώματος που διατρέχει το μήκος του εξωτερικού του Ghost, που συμπληρώνει τις γραμμές καρφίτσας στις γυαλιστερές μαύρες ζάντες. Η Rolls δεν προσπαθεί να πουλήσει αυτά ακριβώς τα αυτοκίνητα, αλλά να επιδείξει την τεράστια ικανότητά της να δημιουργεί πραγματικά παραγγελίες κατά παραγγελία. Αν αυτό που απαιτείται δεν είναι διαθέσιμο από την παλέτα 44.000 αποχρώσεων της Rolls, θα φτιάξουν μια απόχρωση "Bespoke Signature Named" μόνο για εσένα.
 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.