Ένα αυτοκίνητο χωρίς αμάξωμα από την Chrysler

Τον πλούσιο και τεχνολογικά προηγμένο εσωτερικό κόσμο των ηλεκτρικών της μοντέλων, μελλοντικά παρουσιάζει στην CES η Chrysler.

Γράφει: TopGear 05 Ιανουαρίου 2023

Παρουσίαση αυτοκινήτου χωρίς το αυτοκίνητο προσφέρει η Chrysler στην CES 2023. Η φίρμα που ανήκει στην Stellantis μας δείχνει πως θα είναι μελλοντικά τα κόκπιτ των αυτοκινήτων της, τα οποία στοχεύουν ήδη σε μια πολύ σημαντική αναβάθμιση τουλάχιστον, στην αμερικανική αγορά, μέσω της ηλεκτροκίνησης. Έτσι στο Las Vegas αποφάσισε πως δεν υπήρχε λόγος να στείλει ένα ολόκληρο αυτοκίνητο αλλά μόνο το εσωτερικό του, το οποίο ονομάζει Synthesis. 

Ένα αυτοκίνητο χωρίς αμάξωμα από την Chrysler

O ρόλος της Τεχνητής Νοημοσύνης

Το εσωτερικό Synthesis, συνθέτει όλα τα τεχνολογικά προηγμένα στοιχεία που αναπτύσσει η Stellantis για τα αυτοκίνητα των εταιρειών που διαχειρίζεται. Πρόκειται για τα STLA Smart Cockpit, STLA Brain και STLA AutoDrive, το οποίο προσφέρει αυτονομία επιπέδου 3.

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης