Οι δοκιμές εξέλιξης της ανανεωμένης Porsche Cayenne

H Porsche υπόσχεται σημαντικές αναβαθμίσεις για το facelift της δημοφιλούς Cayenne, η οποία αναμένεται στην αγορά την άνοιξη του 2023.

Γράφει: TopGear 11 Φεβρουαρίου 2023

Ωραίες οι διάφορες εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής της Porsche 911 που βλέπουμε το τελευταίο διάστημα, αλλά το πραγματικά σημαντικό νέο μοντέλο της Porsche για τη χρονιά που διανύουμε, είναι η ανανεωμένη Porsche Cayenne. Η έκδοση facelift της 3ης γενιάς του δημοφιλούς SUV αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα κάποια στιγμή μέσα στην ερχόμενη άνοιξη, ωστόσο μέχρι να έρθει αυτή η στιγμή, οι δοκιμές του συνεχίζονται κανονικά όπως μπορείς να δεις και στις φωτογραφίες.

Η αλήθεια είναι πως αυτό που έχουμε συνηθίσει να συμβαίνει, είναι η αισθητική ανανέωση των διάφορων μοντέλων να είναι περιορισμένης έκτασης και τουλάχιστον σχεδιαστικά, η ανανεωμένη Cayenne δεν δείχνει να έχει μεγάλες αλλαγές σε σχέση με τα όσα γνωρίζουμε. Αν όμως πιστέψουμε τις δηλώσεις του Michael Schatzle, ανθρώπου που ηγείται του project της Cayenne, θα μπορούσε να σταθεί ακόμη και ο χαρακτηρισμός νέο αυτοκίνητο.

Να πέσει το βίντεο

Ο Schatzle διαβεβαιώνει ότι πρόκειται για "μία από τις πιο εκτεταμένες αναβαθμίσεις προϊόντων στην ιστορία της Porsche". Στην πραγματικότητα, οι αναβαθμίσεις είναι τόσο μεγάλης έκτασης, που η Porsche θέτει το φρέσκο Cayenne σε ένα πλήρες πρόγραμμα δοκιμών, όπως θα έκανε για ένα ολοκαίνουργιο μοντέλο συνολικά. Ή μήπως αυτό ήταν απλώς μια δικαιολογία για τους μηχανικούς και τους οδηγούς δοκιμών να πάνε να διασκεδάσουν στην άμμο, το χιόνι και τη λάσπη; Η απάντηση θα δοθεί την άνοιξη.

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.