Μία Rolls-Royce αξίας 350.000 ευρώ για τον Snoop Dogg

Ο ράπερ με τη μεγαλύτερη συλλογή αυτοκινήτων στον κόσμο διαθέτει και ένα πραγματικό κομψοτέχνημα.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 22 Φεβρουαρίου 2023

Ο Snoop Dogg συμπλήρωσε πέρυσι 30 χρόνια στον καλλιτεχνικό κόσμο και αυτήν την περίοδο ολοκληρώνεται ένα σπουδαίο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του από την σκοτεινή εποχή και της West Coast, μέχρι τη σημερινή χλιδάτη ζωή των εκατομμυρίων. Όλα αυτά τα χρόνια ο 51χρονος ράπερ δημιούργησε μια αμύθητη περιουσία, μέρος της οποίας έχει "επενδύσει" στο μεγάλο του πάθος, που δεν είναι άλλο από τα ακριβά αμάξια. 

Το πραγματικό του όνομα είναι Calvin Cordozar Broadus Jr., έγινε διάσημος μετά από το ντεμπούτο του με τον Dr. Dre το 1993 και έκτοτε έχει γίνει ένας από τους πιο εμβληματικούς και αμφιλεγόμενους ράπερ όλων των εποχών. Η καθαρή του αξία ξεπερνά τα 170 εκατομμύρια ευρώ, οπότε δεν είναι παράλογο το ότι διαθέτει μια μεγάλη συλλογή αυτοκινήτων. 

Ο αμερικανός ράπερ διαθέτει στο γκαράζ του περίπου 15 μοντέλα, τα μισά από τα οποία είναι custom Cadillacs και Pontiacs από περασμένες δεκαετίες και τα άλλα μισά είναι σύγχρονα. Αυτό που λάμπει περισσότερο, όμως, είναι αυτό το μαύρο θηρίο που αποπνέει πολυτέλεια. Η Rolls-Royce Phantom VII Series I.

Το αυτοκίνητο που ξεχωρίζει στα πάντα του

Αυτό το όχημα αποτελεί σύμβολο αριστείας και πολυτέλειας πρώτης κατηγορίας. Ο Snoop Dogg έχει ένα συλλεκτικό μαύρο, το ακριβότερο της συλλογής του, με τιμή εκκίνησης 350.000 ευρώ, αλλά με τις προσαρμογές και τις αναβαθμίσεις που σίγουρα του έχει κάνει, η αξία του είναι σίγουρα μεγαλύτερη.

Rolls Royce

Η Rolls-Royce Phantom VII Series I παρήχθη μεταξύ 2003 και 2012 και είναι ένα από τα μοντέλα με τις περισσότερες πωλήσεις στην ιστορία της βρετανικής μάρκας. Διαθέτει κινητήρα V12 6,75 λίτρων με φυσική αναπνοή, ο οποίος αποδίδει 454 ίππους και 531 lb-ft.

Ένας μετατροπέας ροπής 6 σχέσεων ήταν το μοναδικό κιβώτιο ταχυτήτων που προσφερόταν στο συγκεκριμένο μοντέλο. Η Rolls-Royce διατήρησε αυτόν τον κινητήρα στη Series II, την αναβαθμισμένη έκδοση του Phantom VII, σε ισχυρότερη κατάσταση συντονισμού και με βελτιωμένο μετατροπέα ροπής 8 σχέσεων. Είναι ένα πραγματικό κομψοτέχνημα. 

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι

Όπως όλα δείχνουν, ο γάμος του Γιάννη και της Mariah θα γίνει στην Πύλο.

Η Αθήνα της αφρικανικής σκόνης κάνει κακό στο δέρμα μας, λέει πρόσφατη έρευνα

Έχουμε τη λίστα με τις 10 πόλεις που είναι οι χειρότερες για το δέρμα παγκοσμίως.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα φέρει (κι άλλα) λεφτά στη Meta σύμφωνα με τον Mark Zuckerberg

Για να θερίσεις, θα πρέπει πρώτα να σπείρεις και αυτό κάνει στην παρούσα φάση.

Γραφει Παυλος Κρουστης