Η κλασική Bugatti Type 50 κοστίζει 1.400 ευρώ

Kλίμακας 1:8 και με ιδιαίτερη προσοχή στην λεπτομέρεια δια χειρός του διάσημου Arnaldo Pocher.

Γράφει: TopGear 26 Φεβρουαρίου 2023

Αν διαβάζεις Top Gear πρέπει να ξέρεις πως εμείς τέτοιες ευκαιρίες δεν τις αφήνουμε να πάνε χαμένες. Μετά την Ferrari των 14.000 ευρώ, βρήκαμε τον επόμενο στόχο που είναι η Bugatti των 1.400 ευρώ. Συγκεκριμένα μια κλασική Bugatti Type 50, η οποία αν την αναζητήσεις στο διαδίκτυο και  μεταξύ των κορυφαίων οίκων δημοπρασιών θα δεις πως κοστολογείται περίπου στο 1 με 1,5 εκατομμύριο. Αν την αγοράσεις κανονική, γιατί υπάρχουν και  οι εναλλακτικές επιλογές, όπως αυτή η υπό κλίμακα 1:8, Bugatti Type 50 που θα δημοπρατηθεί σε μερικές ημέρες στο Amelia Island. 

Η Bugatti Type 50

Το Amelia Island φημίζεται για το διάσημο και δημοφιλές Concours d' Elegance που διοργανώνεται εκεί κάθε χρόνο. Πριν από αυτό όμως όλοι οι μεγάλοι οίκοι δημοπρασιών διοργανώνουν τις δημοπρασίες τους και τα αυτοκίνητα που πωλούνται ετησίως είναι εκατοντάδες. Αντίστοιχα πολλά είναι και τα μεμοραμπίλια που αλλάζουν χέρια. Στην προσεχή δημοπρασία του οίκου RM Sοtheby's υπάρχει και ένα Pocher model, όπως ονομάζονται τα συγκεκριμένα μοντέλα που έχουν φτιαχτεί με μεγάλη προσοχή και επιμέλεια, ώστε να περιλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες ακριβείς λεπτομέρειες από το πρωτότυπο. 

Η συνέχεια στο TopGear

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.