Ο Cristiano Ronaldo αγόρασε το ακριβότερο supercar του κόσμου

Η Bugatti Voiture Noire είναι η νέα προσθήκη στο γκαράζ του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Όλοι όσοι γνωρίζουν τον Cristiano Ronaldo εκτός γηπέδου, παραδέχονται πως έχει μανία με δύο πράγματα: Την τελειότητα και τον εαυτό του. Κάτι που αποσαφηνίζει πλήρως την απόφασή του να αγοράσει το ακριβότερο supercar του πλανήτη, την Bugatti Voiture Noire, που παρουσιάστηκε μόλις τον προηγούμενο μήνα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης

Ο Πορτογάλος επιθετικός της Γιουβέντους χρειάστηκε να πληρώσει €18.900.000 (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) για να αποκτήσει την εντυπωσιακή, μαύρη Bugatti. 

Το εν λόγω αυτοκίνητο είναι μία μοντέρνα εκδοχή της κλασικής της 
Bugatti Type 57, που είχε σχεδιαστεί από τον γιο του ιδρυτή Ettore Bugatti, Jean, πίσω στη δεκαετία του 1930. Η πρωτότυπη Bugatti Type 57 είναι ένα πραγματικά σπάνιο supercar, καθώς μόλις 4 αντίτυπά της κατασκευάστηκαν από το 1936 μέχρι το 1938. Η Voiture Noire δημιουργήθηκε αποκλειστικά για τα 100 χρόνια της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας, που συμπληρώνονται φέτος, έχει ιπποδύναμη 1.500 αλόγων και τελική ταχύτητα που αγγίζει τα 400 χλμ/ώρα. 

Ο Cristiano Ronaldo αγόρασε το ακριβότερο supercar του κόσμου
ΜΠΟΥΓΚΑΤΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ 2
ΜΠΟΥΓΚΑΤΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ 3

Δύσκολα πάντως θα δει κάποιος τον Ronaldo να κυκλοφορεί με την Bugatti στους δρόμους του Τορίνο, καθώς θα την παραλάβει το 2021 - βλέπεις το μοντέλο που παρουσιάστηκε στη Γενεύη ήταν το πρωτότυπο. 

Ο Cristiano Ronaldo ωστόσο δεν φαίνεται να προβληματίζεται ιδιαιτέρως καθώς έχει στη συλλογή αυτοκινήτων του (μεταξύ άλλων), μία Mercedes C Class Sport Coupé, μία Rolls-Royce Phantom, μία Ferrari 599 GTO, μία Lamborghini Aventador LP700-4, μία Aston Martin DB9, μία McLaren MP4 12C και μία Bentley Continental Speed ​​GTC.

Η νέα προσθήκη αδιαμφισβήτητα θα δώσει έξτρα αίγλη στο ήδη εντυπωσιακό γκαράζ του CR7.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Πού και σε ποια ακίνητα επενδύουν οι εκατομμυριούχοι στη χώρα μας

Οι ξένοι επενδυτές καθώς και οι Έλληνες ομογενείς που αναζητούν κατοικίες στην Ελλάδα προέρχονται συνήθως από Ευρωπαϊκές χώρες.

Ένας οδηγός για να σχεδιάσεις το πασχαλινό σου ταξίδι στην Ελλάδα

Οι προορισμοί σε βουνό, θάλασσα αλλά και τις πόλεις γιορτάζουν το φετινό Μαγιάτικο Πάσχα τελετουργικά και τα ξενοδοχεία και τα εστιατόρια έχουν ετοιμάσει ξεχωριστά πακέτα, προσφορές και μενού.

Η ιστορία της Lamborghini

Μία ημέρα σαν τη σημερινή, το 1916, ερχόταν στη ζωή ο Ferruccio Lamborghini. Και αυτή είναι η ιστορία του εμβληματικού brand που δημιούργησε.

Γραφει Μπαμπης Δουκας

Τι είναι η δίαιτα BRAT και γιατί αξίζει μία ευκαιρία

Πώς θα ακολουθήσεις τη δίαιτα που θα ηρεμήσει τον οργανισμό σου από τη διάρροια και τους εμετούς.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τα χόμπι που δείχνουν ότι είμαστε εξυπνότεροι από το μέσο όρο

Η επιστήμη μίλησε: Είμαστε ευφυέστεροι από τους υπόλοιπους ανάλογα με το πώς περνάμε τον ελεύθερό μας χρόνο.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

H τεχνητή νοημοσύνη βοηθά την Amazon να γλιτώσει 500.000 τόνους συσκευασίας

O κολοσσός του λιανεμπορίου εγκαινίασε το 2019 το δικό της μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να μειώσει τα απορρίμματα συσκευασίας