Η νέα Aston Martin κουβαλά την αύρα του James Bond

Η limited edition της καινούργιας DBS αποτίει φόρο τιμής στα 50 χρόνια του "On Her Majesty's Secret Service".

Φέτος συμπληρώνονται πενήντα χρόνια από την πρώτη προβολή του On Her Majesty's Secret Service. Το έβδομο κατά σειρά James Bond φιλμ βγήκε το 1969, αμέσως μετά το You Only Live Twice που όλοι πίστεψαν τότε πως αποτελεί το κύκνειο άσμα του Sean Connery στον ρόλο του μυστικού πράκτορα. Ποιος ανέλαβε τη δύσκολη αποστολή να μπει στα παπούτσια του δυσαναπλήρωτου κενού; Ο Αυστραλός George Lazenby είχε το θάρρος και το σθένος να το κάνει, η σκιά όμως του Σκωτσέζου superstar έπεσε πολύ βαριά πάνω του. To 1971 ο Connery θα επέστρεφε ξανά ως Bond στο Diamonds Are Forever.

Σίγουρα η απόπειρα του Lazenby ως 007 δεν ήταν και η καλύτερη, υπήρχαν όμως πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να παρακολουθήσει κανείς. Όπως ας πούμε την πανέμορφη Aston Martin DBS. Σήμερα, 50 χρόνια μετά, η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία επαναφέρει το εμβληματικό μοντέλο.

Η νέα Aston Martin κουβαλά την αύρα του James Bond

Ύστερα από την DB5 που παρακολουθήσαμε στο Goldfinger και την Aston Martin Rapide E που θα δούμε στο Bond 25, η θρυλική DBS επιστρέφει δριμύτερη.

Aston Martin Superleggera 3

Μάλιστα το luxury brand αποφάσισε να λανσάρει μία special edition που ονομάζει Aston Martin DBS Superleggera. Ως φόρος τιμής στην μία και μοναδική ταινία του George Lazenby το χρώμα του μοντέλου θα είναι σκούρο πράσινο, ακριβώς δηλαδή όπως το 1969.

Aston Martin Superleggera 4

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά; Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα θηρίο με V12 κινητήρα 5,2 λίτρων και double turbo που αποδίδει 725 (!) άλογα.

Aston Martin Superleggera 5

Όπως καταλαβαίνεις αυτό το μοντέλο δεν είναι για τον καθένα, θα κυκλοφορήσει σε μόλις 50 κομμάτια ενώ η τιμή του αναμένεται να αγγίξει τις 385 χιλ. ευρώ.

Από: Esquire NL

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.