DS, η επιστροφή της Γαλλίδας θεάς

H DS, που στα γαλλικά διαβάζεται "ντε-ες (déesse)" και σημαίνει "θεά", επανακάμπτει για να τιμήσει το όνομά της.

Οι Γάλλοι έχουν τρομερή ιστορία στην κατασκευή αυτοκινήτων και η DS είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι της. Ο "βάτραχος" (που ήταν πριγκίπισσα), η λιμουζίνα του 1955, μαζί με το λαϊκό 2CV του 1948 είναι τα δύο πιο εμβληματικά μοντέλα στην ιστορία της φίρμας. Όταν πριν από 10 χρόνια η Citroën αποφάσισε να ιδρύσει το δικό της luxury brand (όπως η Toyota τη Lexus), του έδωσε την ονομασία του ενός εμβληματικού μοντέλου της.

DS, η επιστροφή της Γαλλίδας θεάς

Το τελευταίο δείγμα γραφής της DS Automobiles ακούει στο όνομα DS 7 Crossback και είναι κάτι πολύ ξεχωριστό. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις επιλογές του προέδρου Macron για τις επίσημες μετακινήσεις του. Είναι ίσως ένα από τα λίγα γαλλικά αυτοκίνητα που μπορεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ειδικά όταν μιλάμε για τις υποχρεώσεις του προέδρου μιας μεγάλης χώρας. Για το συγκεκριμένο μάλιστα αυτοκίνητο έγιναν μικρές μετατροπές σε σχέση με αυτό που διατίθεται στο εμπόριο: θωράκιση, μια οροφή πλήρως ανοιγόμενη, ειδικό μπλε χρώμα αλλά και χρυσές λεπτομέρειες στο εσωτερικό και στις ζάντες.

DS 7 Crossback

Το πρωτοποριακό luxury SUV DS 7 Crossback κερδίζει τις εντυπώσεις σε όλους τους τομείς. O εκλεπτυσμένος χαρακτήρας του, η σχεδιαστική του κομψότητα, η κατασκευαστική αρτιότητα, η πληρότητα του εξοπλισμού αλλά και η κορυφαία οδική συμπεριφορά που συνδυάζεται με απαράμιλλη άνεση για τους επιβάτες το κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων προτάσεων στη δημοφιλή κατηγορία των μεσαίων SUV. Ταυτόχρονα προσφέρεται με "λογικά" μηχανικά σύνολα που το κάνουν προσιτό στο ευρύ κοινό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την ανδρόπαυση, την 'αντρική εμμηνόπαυση'

Μια φυσική διαδικασία που συμβαίνει στους άνδρες και συνεπάγεται μείωση της παραγωγής τεστοστερόνης.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι τέλειες ασκήσεις για να χτίσεις πανίσχυρα πόδια

Θα δεις αξιοσημείωτα αποτελέσματα μόλις με 30 λεπτά άσκησης την εβδομάδα.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Μάθαμε πότε θα δούμε τα νέα iPad

H Apple ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία της παρουσίασης των νέων προϊόντων της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Carys Zeta Douglas, ο 'κλώνος' της Catherine Zeta-Jones

Δες την κόρη της Catherine Zeta-Jones και του Michael Douglas να γιορτάζει τα 21α γενέθλιά της.

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου