Το ηλεκτρικό μέλλον της Harley-Davidson

Η Electra Glide Standard αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μέσα στο 2020.

Γράφει: Γιάννης Σπανός 24 Ιανουαρίου 2020

Στην κινηματογραφική μετάβαση από τον Ξένοιαστο καβαλάρη στον Ηλεκτρικό καβαλάρη, η Harley-Davidson χρειάστηκε μόλις 10 χρόνια (1969-1979). Για την πραγματική όμως μετάβαση στους πρώτους "ηλεκτρικούς καβαλάρηδες" της φίρμας χρειάστηκε να περάσουν 116 χρόνια. Ενδιάμεσα είχε δημιουργήσει το μύθος της ταξιδιάρας και της μεγάλης φυγής. Χαρακτηριστικά που δεν λείπουν φυσικά από την Electra Glide Standard.

Για να μεταφέρει στον αναβάτη της την εμπειρία των λιτών touring μοτοσικλετών, είναι εφοδιασμένη στο βασικό εξοπλισμό με όλες τις νέες τεχνολογίες που ενσωματώνονται στη σειρά Touring της φίρμας: ηλεκτρονικό cruise control, πιρούνι 49 χλστ. με διπλή κεκλιμένη βαλβίδα, φρένα Reflex της Brembo με το σύστημα ABS και ρυθμιζόμενα με το χέρι πίσω αμορτισέρ.

Την ηλεκτρική Harley-Davidson κινεί ένα μοτέρ Milwaukee-Eight 107, που χαρίζει άμεση απόκριση στο γκάζι και άφθονη ισχύ για γρήγορες προσπεράσεις, καθώς και το θρυλικό big twin ήχο της Harley-Davidson.

Η Electra Glide Standard αναμένεται να κυκλοφορήσει στην ελληνική αγορά μέσα 2020. Πληροφορίες στο harleydavidsonathena.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.

Διαγωνισμός | Κέρδισε μία διπλή πρόσκληση για την Avant Premiere του The Fall Guy

20 τυχεροί-ες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την πρεμιέρα του The Fall Guy με τον Ryan Gosling.

Καμία έκπληξη, σύντομα θα δούμε καλλιστεία τεχνητής νοημοσύνης

Τα καλλιστεία ομορφιάς τεχνητής νοημοσύνης "Miss AI" μάλλον είναι και τα μοναδικά που ίσως να έχουν θέση ακόμα στην εποχή μας.

Γραφει Γιαννης Σπανος