Το νέο ρετιρέ των Beckhams στο Μαϊάμι

Η κατοικία σχεδιάστηκε από τη θρυλική αρχιτέκτονα Zaha Hadid.

Γράφει: Esquire Editors 30 Νοεμβρίου 2020

Μία νέα κατοικία απέκτησαν οι David και Victoria Beckham.Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το ζευγάρι αγόρασε ένα ρετιρέ, σε δικό του όροφο, στο One Thousand Museum, έναν νέο ουρανοξύστη κατοικιών που σχεδιάστηκε από τη θρυλική αρχιτέκτων Zaha Hadid στο κέντρο του Μαϊάμι, σύμφωνα με το Mansion Global.

Η εξαγορά συμφωνήθηκε πριν από μερικούς μήνες και έκλεισε επίσημα την εβδομάδα που πέρασε. "Με την έναρξη του Inter Miami CF [Club Internacional de Fútbol Miami], ο Ντέιβιντ και η ομάδα του ξοδεύουν σημαντικό χρόνο στο Μαϊάμι", δήλωσε ο εκπρόσωπος του Μπέκαμ. "Το One Thousand Museum είναι ένα πολύ ιδιαίτερο κτίριο και είμαστε ενθουσιασμένοι που γίναμε μέλος αυτής της κοινότητας".

Η συμφωνία έγινε μέσω της Beckham Brand Limited, της εταιρίας που ανήκει στον πρώην άσο των γηπέδων. Ο David Beckham, είναι ο πρόεδρος της Inter Miami CF, η οποία έπαιξε τον πρώτο της αγώνα ενάντια στην Λος Άντζελες FC την 1η Μαρτίου.

Το ρετιρέ διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και ένα μπάνιο επισκεπτών. Η τιμή πώλησής του ήταν στα 20 εκατ. δολάρια, ωστόσο δεν έχει ανακοινωθεί εάν αυτό το ποσό κατέβαλε ο Beckham για να το αποκτήσει, ούτε και σε ποιον όροφο βρίσκεται.

Οι παροχές στο πολυτελές κτίριο, που άνοιξε επίσημα τον Αύγουστο του 2019, περιλαμβάνουν ένα ιδιωτικό ελικοδρόμιο στον τελευταίο όροφο, μία αίθουσα φαγητού για ιδιωτικές εκδηλώσεις, ένα υδάτινο κέντρο με εσωτερική πισίνα, κέντρο ευεξίας και σπα.

Η κατασκευή του One Thousand Museum, το οποίο σχεδιάστηκε από τους Zaha Hadid Architects, ξεκίνησε το 2013. Η Hadid πέθανε στις 31 Μαρτίου 2016.

Από: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.