Το σπίτι του Steve McQueen στο Μαλιμπού βγαίνει στο σφυρί

Πωλείται για μόλις 12 εκατ. δολάρια.

Κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία, όπως και το προσωνύμιο King of Cool για τον Steve McQueen. Ο θρυλικός ηθοποιός δε θα μπορούσε μέσα στο αστείρευτο coolness του, να μην έχει απαράμιλλη αισθητική, αρχής γενομένης από το χώρο στον οποίο είχε επιλέξει να ζει. Το εξοχικό του στο Μαλιμπού είναι η απόδειξη για όλα τα παραπάνω και σε περίπτωση που σου περισσεύουν 12.2 εκατ. δολάρια μπορεί να γίνει δικό σου, αφού πλέον δημοπρατείται από το Sotheby’s International Realty.

Οι πολυτελείς χώροι και οι ανέσεις

Ας αρχίσουμε από τα βασικά: Χτίστηκε το 1970, εκτείνεται σε 3,307 τ.μ και από εκεί, από τα μέσα έως και το τέλος της δεκαετίας του '70 αγνάντευε τον Ειρηνικό Ωκεανό με την τότε σύζυγό του και επίσης ηθοποιό, Ali McGraw. Το σπίτι διαθέτει 5 κρεβατοκάμαρες, 5 πολυτελή μπάνια, γκαράζ δύο θέσεων και άπειρο χώρο με θέα τη θάλασσα ώστε να τον εκμεταλλευθούν οι ένοικοι όπως εκείνοι νομίζουν.

Το σπίτι του Steve McQueen στο Μαλιμπού βγαίνει στο σφυρίMarcelo Lagos/Sotheby's International Realty

Η αίσθηση είναι σχεδόν σα να βρίσκεσαι σε κατάστρωμα. Παράλληλα όμως, απέχει μόνο λίγα λεπτά από την αγορά Trancas για γρήγορες προμήθειες. 

Το σπίτι του Steve McQueen στο Μαλιμπού βγαίνει στο σφυρίMarcelo Lagos/Sotheby's International Realty

Κάθε δωμάτιο απολαμβάνει θέα στον ωκεανό και την ακρογιαλιά. Οι υπόλοιποι χώροι περιλαμβάνουν ένα τεράστιο δωμάτιο με τζάκι και θολωτό ταβάνι, μία ευρύχωρη κουζίνα που θα ζήλευε οποιοσδήποτε σεφ μαζί με ανοιχτή τραπεζαρία, ένα κανονικό minibar στον κάτω όροφο και spa.

Το σπίτι του Steve McQueen στο Μαλιμπού βγαίνει στο σφυρίMarcelo Lagos/Sotheby's International Realty

To σπίτι έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε όλοι του οι χώροι, κοινόχρηστοι και μη να εκμεταλλεύονται την υπέροχη θέα του, η θάλασσα ουσιαστικά ήταν ο οδηγός του αρχιτέκτονα. Προφανώς, οι απέραντες περιμετρικές τζαμαρίες εξυπηρετούν αυτό το σκοπό. 

Το σπίτι του Steve McQueen στο Μαλιμπού βγαίνει στο σφυρίMarcelo Lagos/Sotheby's International Realty

Το εσωτερικό του ταπεινού αυτού εξοχικού έχει ως βάση το λευκό χρώμα, στο πλαίσιο πρόσφατης ανακαίνισης. Επιπρόσθετα, λειτουργικοί χώροι όπως ένα παιδικό playroom, αποθήκες και κελάρια το καθιστούν ιδανικό για μεγάλες οικογένειες που προτιμούν κοινές διακοπές με φίλους, ένα μοτίβο που υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλές ειδικά εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.