Κι αν τα άστρα έχουν κάτι να σου πουν για τον Ιούλιο;

Το πάντοτε ευαίσθητο θέμα 'άντρες και ζώδια': Οι τυχεροί και οι άτυχοι του ζωδιακού κύκλου γι' αυτόν το μήνα.

Αν πέρασες έναν σχετικά ήσυχο Ιούνιο, τότε θα πρέπει να θεωρείς εαυτόν εξαιρετικά τυχερό μετά την ηλιακή έκλειψη στις 10 του μήνα και έναν ανάδρομο Ερμή που δεν αστειευόταν και έφερνε προβλήματα σε όλους τους τομείς, με πρώτη και καλύτερη την ασυνεννοησία και τις καθυστερήσεις παντός είδους. Ο Ιούλιος, από τις 7 του μήνα και μετά που θα έχει επιτέλους παρέλθει η σκιά του ανάδρομου Ερμή, μοιάζει πολλά υποσχόμενος για αρκετούς από τους εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου. Λογικά δεν υπάρχει κάποιος που δεν προσδοκεί ένα ήρεμο υπόλοιπο καλοκαιριού με διακοπές στον ορίζοντα. Παρακάτω διαβάζεις προβλέψεις για τα ζώδια Ιουλίου και συγκεκριμένα, πότε και αν πρέπει να αισθάνεσαι (και θα είσαι όντως) τυχερός ή θα πρέπει να παραμείνεις προσεκτικός για να μην υπάρξουν περαιτέρω παρατράγουδα στην καθημερινότητά σου.

Κριός

Από τις 11 έως και τις 27 Ιουλίου, μπορείτε να αισθανθείτε την ανακούφιση που χρειάζεστε. Μη δώσετε σημασία σε παρελθοντικές ιστορίες που θα προσπαθήσουν να απορροφήσουν την ενέργειά σας.

Ταύρος

Προσπαθείτε να βάλετε σε τάξη όλα όσα εκτροχιάστηκαν λόγω ανάδρομου Ερμή. Από τις 21 του μήνα και μετά, θα συνειδητοποιήσετε πού είναι καλό να πείτε 'ναι' και πού 'όχι', ενώ μία ημέρα μετά, είναι μία πολύ καλή περίοδος για να χαλαρώσετε και να επαναφέρετε την επικοινωνία που είχε χαθεί με μερικά αγαπημένα σας πρόσωπα. Αποστασιοποιηθείτε ωστόσο, από τα οικογενειακά δράματα.

Δίδυμοι

Μάλλον πρέπει να συμμαζευτείτε ως προς τα έξοδά σας και να επανεξετάσετε ό,τι προκύψει από τις 9 του μήνα και μετά. Γύρω στις 23 του μήνα, μία απόδραση σε λημέρια που δεν επισκέπτεστε συχνά, θα σας κάνει καλό. Η εποχή του Λέοντα πάντως, υπόσχεται δραστηριότητες επιπέδου προ κορονοϊού. 

Καρκίνος

Ανάποδοι χρόνοι όπως πάντα, ακόμη και την περίοδο των γενεθλίων σας, διστάζετε να την ευχαριστηθείτε. Μη δημιουργείτε περισσότερα προβλήματα στην αυτοπεποίθησή σας και αδράξτε την ευκαιρία που σας δίνει το σύμπαν για ένα σύντροφο ζωής, που τόσο επιθυμείτε. Μην ξαφνιαστείτε αν με την πανσέληνο στις 23 επιτέλους διαπιστώσετε ότι δίπλα σας έχετε / είχατε ανθρώπους αναλώσιμους - ένα TYN από εσάς με αγάπη πάντα, είναι όλο δικό τους και πηγαίνετε παρακάτω επιτέλους.

>Διάβασε ακόμη: Η πιο πλήρης playlist του φετινού καλοκαιριού

Λέων

Το κουκούλι σας είναι πάρα πολύ άνετο, το ξέρουμε, ωστόσο μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου που θα βγει η πεταλούδα από μέσα σας, σας θέλουμε ψύχραιμους χωρίς πολλούς απολογισμούς διότι προέχει η ψυχική σας υγεία. Κατά τ' άλλα, από τις 22 και μετά, γλεντήστε με την καρδιά σας, αφού η Αφροδίτη 'κερνά' για εσάς. Ήρθε η ώρα να λάμψετε, σωστά καταλάβατε.

Παρθένος

Γενικά η επιλογή της κοινωνικοποίησης για εσένα, δεν είναι επιλογή, όλοι το γνωρίζουν αυτό. Θα γίνει όμως, από τις 9 του μήνα και μετά, όταν τα άστρα θα συνωμοτήσουν για να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο - με ό,τι συνεπάγεται αυτό. Μη ταράζεσαι από τώρα, όλα για καλό σου γίνονται.

Ζυγός

Αυτός ο μήνας είναι μία καταπληκτική ευκαιρία για να ζητήσεις όλες τις χάρες που έχεις κερδίσει με την αξία σου. Η καριέρα σου παίρνει ανοδική πορεία και μπορεί να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο αν κι εσύ αποφασίσεις να οχυρωθείς με περισσότερες γνώσεις και διεκδικήσεις αυτά που θέλεις.

Σκορπιός

Για κάποιο λόγο, δεν ψήνεστε τόσο για διακοπές όσο για να ξεσκονίσετε την παλιά σας βιβλιοθήκη ή να γραφτείτε σε κύκλο μαθημάτων. Προσπάθησε να τα τακτοποιήσεις αυτά πριν από τις 22 του μήνα, που θα έχεις και την εύνοια των άστρων. Στις 23 του μήνα, μην ξαφνιαστείς αν συμβεί κάτι που θα αλλάξει άρδην όλη σου τη ζωή. Έχε τις κεραίες σου ανοιχτές γενικώς.

Τοξότης

Αν και δε σου συμβαίνει συχνά, η νέα Σελήνη στις 9 του μήνα θα σου δημιουργήσει μία ρομαντική διάθεση, σε σημείο να θες να εμβαθύνεις σε νέες ή υπάρχουσες σχέσεις. Από τις 22 και μετά, το πιο πιθανό είναι να πας διακοπές -ακόμη και αν δεν τις έχεις καθόλου στο μυαλό σου. Σάμπως έτσι δεν κάνεις πάντα;

Αιγόκερως

Θες να ζευγαρώσεις και αυτό βγαίνει και προς τα έξω φίλε Αιγόκαιρε. Το ζήτημα είναι ότι για να το καταφέρεις αυτό, θα πρέπει α. να βάλεις στην άκρη τις αγκιλώσεις σου, β. να μάθεις να προσαρμόζεσαι, γ. να συνειδητοποιήσεις ότι τα γονεϊκά παραδείγματα, σπάνια είναι υγιή. Από τις 23 και μετά, σε πιάνουν οι ευαισθησίες σου, οι οικονομικές και τα άγχη για το τι χρειάζεσαι για να νιώθεις ασφάλεια.

Υδροχόος

Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσεις τις αδυναμίες και τις ανασφάλειές σου φίλε Υδροχόε. Τα άστρα θέλουν να αφοσιωθείς στον εαυτό σου αυτό το μήνα και ίσως συνειδητοποιήσεις επιτέλους ότι α. τα ψέματα στον εαυτό μας για να τον δικαιολογήσουμε στις αλλοπρόσαλλες συμπεριφορές του ποτέ δε βγάζουν κάπου, β.πρέπει να αφήσεις πίσω τις συνήθειες που αποδεδειγμένα σε πάνε μόνο πίσω. Ευτυχώς η πανσέληνος στις 23 του μήνα θα ξεδιαλύνει την ομίχλη που από μόνος σου δημιούργησες.

Ιχθείς

Ο Ιούλιος είναι ο μήνας των αισθήσεων στην προκειμένη περίπτωση για τους Ιχθείς. Μπορείς ελεύθερα να υποκύψεις σε όλα όσα λαχταράς τελευταία, αλλά και να ξεμπερδεύεις με υποχρεώσεις που αποφεύγεις όπως ο διάβολος το λιβάνι επί μήνες. 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.