Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο νικητής του Survivor 2021

Υπερίσχυσε με μικρή διαφορά έναντι του Ηλία Μπόγδανου.

Γράφει: Esquire Editors 06 Ιουλίου 2021

Ο μεγάλος τελικός του Survivor έφτασε στο τέλος του, και ο Σάκης Κατσούλης σήκωσε το μεγάλο τρόπαιο του νικητή. Ο Ηλίας Μπόγδανος και ο Σάκης Κατσούλης αναμετρήθηκαν σώμα με σώμα για να επικρατήσουν στην ψηφοφορία του κοινού, το οποίο τάχθηκε υπέρ του Σάκη οριακά. Το μεγάλο αυτό ταξίδι ολοκληρώθηκε με ένα φαντασμαγορικό σόου απ' όλες τις απόψεις. Χαρές,συγκινήσεις, χιούμoρ, διασκέδαση έγιναν ένα για την πραγματοποίηση του μεγάλου τελικού στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου.

Ο μεγάλος τελικός εξελίχθηκε σε τεράστιο ντέρμπι μεταξύ του Ηλία Μπόγδανου και του Σάκη Κατσούλη. Σύμφωνα με τον Γιώργο Λιανό για πρώτη φορά σε τελικό του Survivor η διαφορά σε ποσοστιαία κλίμακα ήταν μικρότερη του 1%. Η αγωνία είχε πριν τα τελευταία λεπτά, με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη να δηλώνει πως: "Και τα δύο παιδιά αξίζουν αλλά η δική μου καρδιά χτυπάει για έναν”. Οι δύο φιναλίστ έφεραν τα σκαμπό τους δίπλα δίπλα για να ακούσουν το μεγάλο αποτέλεσμα αγκαλιασμένοι. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα του Σάκη Κατσούλη και όλοι οι συμπαίτες μπήκαν στο θέατρο να τον συγχαρούν θερμά.

Ο Σάκης έκανε δηλώσεις πλάι στην Μαριαλένα Ρουμελιώτη η οποία κρατούσε το στα χέρια της το τρόπαιο. Ο νικητής του φετινού Survivor ανέφερε: Ήταν μία φοβερή εμπειρία δεν θα την ξεχάσω ποτέ. Με την κυρία από δίπλα δεν ξέρω αν θα είμαστε μαζί αλλά δεν θα την αφήσω να φύγει από δίπλα μου. Ευχαριστώ τους πάντες". Για τον μεγάλο του αντίπαλο τόνισε πως: "Ήταν ο μεγαλύτερος μου ανταγωνιστής στο παιχνίδι, τον σέβομαι και θα τον σέβομαι για πάντα, εύχομαι να μείνει στην ζωή μου".

Από: Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.

To νέο ρεκόρ του Netflix

H Netflix ξεπέρασε τις προσδοκίες της Wall Street για δεύτερο συνεχόμενο τρίμηνο την Πέμπτη.