Η Britney Spears απελευθερώθηκε επιτέλους από τον πατέρα της

Ύστερα από 13 ολόκληρα χρόνια αμφιλεγόμενης κηδεμονίας-επιτροπείας.

Γράφει: Esquire Editors 13 Αυγούστου 2021

Ο πατέρας της Britney Spears ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από τη θέση του επιτηρητή της τραγουδίστριας μετά από 13 χρόνια "σκλαβιάς", αναφέρουν αμερικανικά ΜΜΕ. Η καριέρα της τραγουδίστριας βρίσκεται στα χέρια των νόμιμων κηδεμόνων της μετά από τις ανησυχίες για την ψυχική της υγεία το 2008.

To χρονικό της επιτροπείας

Η δικαστική συμφωνία έδωσε στον πατέρα της, Jamie Spears, τον έλεγχο της περιουσίας της και άλλων πτυχών της ζωής της. Αργότερα η Spears προσπάθησε να απομακρύνει τον πατέρα της από αυτό τον ρόλο, κατηγορώντας τον για "κατάχρηση του ελέγχου του στη ζωή της". Ο Jamie Spears αρνούνταν συνεχώς κάθε κατηγορία για παράβαση και εξέφραζε την ανησυχία του για την ευημερία της κόρης του.

>Διαβάστε ακόμη: Όλα όσα λέει (και δε λέει) το Framing Britney Spears

Ένα λαϊκό κίνημα θαυμαστών, γνωστό ως η καμπάνια #FreeBritney, ήθελε την τραγουδίστρια να ανακτήσει την αυτονομία της. Η παρατεταμένη δικαστική διαμάχη πατέρα - κόρης ήρθε ξανά στο προσκήνιο το 2021 μετά την κυκλοφορία του Framing Britney Spears - ενός ντοκιμαντέρ που επικεντρώθηκε στη σύγκρουση για την κηδεμονία της τραγουδίστριας.

Η 39χρονη είπε αργότερα σε έναν δικαστή ότι της είχαν δώσε ναρκωτικά, την είχαν υποχρεώσει να δώσει παραστάσεις χωρίς τη θέλησή της και ότι της είχε απαγορεύσει να κάνει παιδιά. Πρόσφατα, η Spears δήλωσε ότι δεν θα ξανατραγουδήσει όσο ο πατέρας ελέγχει τη ζωή της και την περιουσία της.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια άρχισε να δημοσιεύει τόπλες φωτογραφίες της στο instagram. Τελικά, μετά από πολλά χρόνια διαμάχης, η 40χρονη πλέον Spears είναι ελεύθερη να ζήσει τη ζωή της όπως θέλει. H ίδια δημοσίευσε μια αισιόδοξη εικόνα, μετά την είδηση για την οποία πάλεψε σκληρά.

Από: Thetoc.gr

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η Monica Bellucci καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια

Η νέα φωτογράφιση μάς θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

Τι είναι πάλι αυτό το Bitcoin halving και πώς θα το επηρεάσει;

Το επόμενο halving είναι προ των πυλών και εντός διαβάζεις όλα όσα πρέπει να ξέρεις για αυτό.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όσα είπε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος για τη 'δύσκολη' σχέση του με τον Αλέξη Μινωτή

O δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Πέμπτης στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Η συγκλονιστική φωτογραφία που πήρε το πρώτο βραβείο του World Press Photo

Η φωτογραφία ανήκει στον φωτορεπόρτερ του Reuters Mohammed Salem και συνοψίζει το δράμα των Παλαιστίνιων.