Μια ματιά στο άκρως εντυπωσιακό Versace Mansion

Πιθανότατα η πιο πολυτελής και extravagant έπαυλη που έχει παρουσιαστεί στο Selling Sunset του Netflix.

Γράφει: Esquire Editors 30 Αυγούστου 2021

Σκάνδαλα, δράματα και αντιπαλότητες συνθέτουν το Selling Sunset, το reality show του Netflix που ακολουθεί τον Ομίλο Oppenheim, ενός μεσιτικού γραφείου στο Los Angeles που ειδικεύεται ... στην πολυτέλεια. Αυτό όμως που θα σας κάνει να λατρέψετε τη σειρά, είναι το γεγονός ότι σας ξεναγεί σε επαύλεις πολλών εκατομμυρίων με πισίνες υπερχείλισης, πολυελαίους και την υπέροχη θέα της πόλης να απλώνεται. Υπήρχαν αμέτρητα μεγαλοπρεπή σπίτια στο πρόγραμμα, αλλά το "Versace Mansion" στην τρίτη σεζόν μπορεί να είναι το πιο extravagant που έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής. 

Μία μικρή ξενάγηση

Γνωστή ως Versace Mansion West (για να μην συγχέεται με το πραγματικό αρχοντικό Versace στο Μαϊάμι, επίσης γνωστό ως Villa Casa Casuarina), η έπαυλη παίρνει το όνομά της από το θέμα των εσωτερικών χώρων και τις σχεδιαστικές λεπτομέρειες που φέρουν την υπογραφή Versace. Σκεφτείτε τα πάντα, από την ταπετσαρία και τα σκεύη φαγητού έως τα κλινοσκεπάσματα.

Το σπίτι εμφανίζεται στο 5ο επεισόδιο της νέας σεζόν του Selling Sunset όταν οι Chrishell, Mary και Amanza πραγματοποιούν ένα tour. "Όταν το σπίτι τέθηκε για πρώτη φορά στην αγορά ξέραμε ότι έπρεπε να το δούμε αυτοπροσώπως" λέει η Chrishell στο επεισόδιο. "Φαινόταν τόσο τρελό στις φωτογραφίες, όλοι μας του δώσαμε το παρατσούκλι "Versace house" μόνο και μόνο επειδή υπάρχουν τόσα πολλά Versace στο σπίτι: ταπετσαρία, γυαλιά, πιάτα, όλα αυτά τα πράγματα που ποτέ δεν ήξερα ότι έκανε ο Versace".

Χτισμένο το 1998, το αρχοντικό βρίσκεται στην περιφραγμένη κοινότητα του Bel Air Crest και διαθέτει πέντε υπνοδωμάτια και έξι μπάνια, ενώ έχει θέα στον ωκεανό και το μουσείο Getty. Την περίοδο της μαγνητοσκόπησης, ήταν στην αγορά για 8.950.000 δολάρια - και η Chrishell υπολόγισε ότι μόνο με τα έπιπλα, η τιμή θα έφτανε έως και 9 εκατομμύρια δολάρια.

Πριν μπείτε στο σπίτι, θα σας υποδεχτούν δύο αγάλματα λέοντες που φρουρούν την μπροστινή πόρτα και ένας τεράστιος πολυέλαιος από πάνω. Καθώς περπατάτε, μπαίνετε σε έναν τεράστιο διάδρομο με μια διπλή σκάλα και έναν δεύτερο εντυπωσιακό κρυστάλλινο πολυέλαιο. Η κουζίνα, η τραπεζαρία, το καθιστικό και τα μπάνια είναι εξίσου πολυτελή και με θέμα Versace. Υπάρχουν επίσης πέντε τζάκια, και μια αίθουσα κινηματογράφου, με τη δική της βιτρίνα ποπ κορν.

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον εξωτερικό χώρο που περιλαμβάνει πισίνα, σπα, σαλόνι και εξωτερική κουζίνα με τζάκι και μπάρμπεκιου, υπάρχει μια δεύτερη διπλή σκάλα. Μπορείτε να περιηγηθείτε στο αρχοντικό μέσα από το παρακάτω βίντεο:

Από: HarpersBazaar.gr

 

 

 

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

5 πράγματα που θα αυξήσουν το πάθος στη σχέση σου

Μην αγχώνεσαι για τίποτα. Σου έχουμε τη λύση ακόμα και αν νομίζεις πως το παιχνίδι έχει τελειώσει.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Ο Novak Djokovic αφήνει σιγά σιγά τη ρακέτα και πιάνει το κρασί

Μία νέα καριέρα περιμένει τον Nole όταν και αν αποφασίσει να αποσυρθεί.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Λίγη ακόμη Sydney Sweeney στη Χαβάη δεν έβλαψε κανέναν

Την είδαμε να κρέμεται ανάποδα από την οροφή αυτοκινήτου. Δεν περιγράφουμε άλλο.

Γραφει Πωλινα Φραγκου

Κι αν ο Elon Musk εγκαταλείψει την Tesla;

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις που θα συζητηθούν.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Τι σχέση έχει η Julia Roberts με τον Martin Luther King;

Με αφορμή την συμπλήρωση του 55ου έτους της ηλικίας της, η Julia Roberts μοιράστηκε με τους εκατομμύρια θαυμαστές της μια άγνωστη πτυχή της προσωπικής της ζωής.