Και κάπως έτσι, η Sofia Vergara γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Λατίνα σταρ ποζάρει γυμνή στο Instagram, με ηδυπαθώς κλεισμένα μάτια, ανάμεσα σε κόκκους καφέ.

Να ξυπνάς και να μυρίζεις τον καφέ σου τον καλοψημένο με το χαρμάνι το κολομβιάνικο και το άρωμά του να μην αναδίδεται από την κούπα σου αλλά από τη θανατηφόρα ολόγυμνη κορμάρα της Sofia Vergara. Όχι, δεν πέθανες, χτύπα ξύλο. Δεν βρίσκεσαι στον Παράδεισο. Απλώς η 49χρονη καλλονή πόζαρε όπως τη γέννησε η μανούλα της, ανάμεσα σε άπειρους κόκκους καφέ, για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα του εθνικού προϊόντος της χώρας της.

Στη συνέχεια, προς άγραν likes αλλά και προμοταρίσματος της πατρίδας της, ανήρτησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, υπό τη σαφώς χαρούμενη και πλήρη emoticons λεζάντα: Happy #nationalcoffeeday☕️☕️ All Colombian café 🤣

Άτιμη λογοκρισία του Instagram

Βέβαια, ως γνωστόν, βρε κάτι απαράδεκτα πράγματα, οι γυναικείες ρόγες απαγορεύονται στο Instagram (οι αντρικές έχουν το ελεύθερο της ανεμπόδιστης θέας), όπως και η παρουσία των γεννητικών οργάνων (ρώτα την Britney Spears, κάτι γνωρίζει παραπάνω). Γι' αυτό και η Κολομβιάνα σεξομπόμπα (sic), που τη λατρέψαμε κυρίως αλλά όχι μόνο από τον ρόλο της στη Μοντέρνα Οικογένεια, φρόντισε να καλύψει τις συγκεκριμένες περιοχές με, τι άλλο, κόκκους καφέ.

> Διάβασε ακόμα: Η αφοπλιστικά ερωτική Sofia Vergara

Τα σχόλια έδωσαν και πήραν

Οι χρήστες του κοινωνικού μέσου δικτύου αντέδρασαν καταλλήλως στην επίμαχη φωτογραφία της ακομπλεξάριστης σεξουάλας. Με ενθουσιασμό. Άλλος ήθελε τους κόκκους του καφέ πάνω στους οποίους εκείνη ξάπλωσε (αγνοούμε το τι θα έκανε με δαύτους, λέτε να πρόκειται περί φετιχιστή;), άλλος της έδινε συγχαρητήρια, εις ανώτερα δεν βρήκαμε κάποιον να της εύχεται. Γι' αυτό και της τα ευχόμαστε εμείς με ένα πρωτότυπο τρόπο. Το επίμαχο post της, την άγια στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει συγκεντρώσει 918.630 likes. Ας μπούμε όλοι μαζί στο προφίλ της να τα κάνουμε 1 εκατομμύριο. Της αξίζουν. Όλα τα likes και όλα τα λεφτά. 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι είναι πάλι αυτή η μέθοδος των 168 ωρών

Μάθε πώς μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή σου μέσω αυτής.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Προστατεύοντας το iPhone σου από χακάρισμα

Το λεγόμενο MFA bombing -σε απλά ελληνικά οι απόπειρες να χακάρουν το iPhone σου- φαίνεται πως είναι σε έξαρση. Εντός βλέπεις, πώς θα είσαι προετοιμασμένος.

Γραφει Παυλος Κρουστης